Marvel hősök készülnek a KisNagyPlanétára

2009. július 27.
6.8741
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A helyszín ugyancsak a San Diego-ban bonyolított Comic-Com, az idősáv a The Next Generation of Marvel Video Games panel, a téma pedig a Marvel szuperhősök, akiknek egy kisebb csapata leigázni indul a rongybabák KisNagyPalnétáját.

Captain America, Iron Man és Wolverine koncepciós rajzok kerültek bemutatásara a nagy comic-os összecsődülésen, amelyek a LittleBigPlanet logóval és a tipikusan Media Molecule-os, babzsákszerű ábrázolásformával árulkodók lehetnek.

A dolog erőteljesen azt sejteti, hogy a közeljövőben számos játékhős mellett a fentebb említett Marvel képregényfigurák kosztümjei is megvásárolhatók lesznek a LittleBigPlanet-hez. Sajnos sem várható megjelenési dátum, sem pedig konkrét árazás nem lett bejelentve, így csak halvány elképzeléseink vannak ezzel kapcsolatban. A képek lejjebb sorakoznak, sajnos nem ragyogó minőségben, viszont kezeskedünk érte, hogy százszázalékosan eredetiek, mielőtt ez okból kifolyólag bárkiben felmerülne akár egy szikrányi kétely is eredetiségüket illetően.


Marvel hősök készülnek a KisNagyPlanétára - 2. kép


Marvel hősök készülnek a KisNagyPlanétára - 3. kép


Marvel hősök készülnek a KisNagyPlanétára - 4. kép

nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja