Marvel Hero Squad: The Infinity Gauntlet: Debütáló videó

2010. július 27.
2.1181
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Lilith profilja, adatai
Lilith
A THQ Inc.

kiadó hivatalosan is közzé tette a Marvel Hero Squad: The Infinity Gauntlet című programjának debütáló videóját a felhasználók részére, amely a játékmenetet mutatja be. A produktum főleg a fiatalabb felhasználói réteg számára készül. A matéria előreláthatólag idén novemberben fog megjelenni Xbox 360-ra, PlayStation 3-ra, Wii-re és Nintendo DS-re. A szoftver a Cartoon Network televíziós csatornán futó The Super Hero Squad Show című animációs sorozat alapján készül.

A programban a hősöknek más gonosz szuperhősöket kell legyőzniük és rejtélyes feladványokat kell megoldaniuk, a legvégső cél pedig az, hogy elpusztítsák a kegyetlen és ádáz Doctor Doom-ot és csapatát. Az alkotásban a felhasználók kooperatív módban is játszhatnak a barátaikkal, összesen három mód lesz elérhető a késztermékben, amelyek a következők: Story mód, Freeplay mód és Challenge mód. A Marvel Hero Squad: The Infinity Gauntlet-ben lesznek különböző puzzle-feladványok is, amelyekben fontos szerepet játszanak majd a szuperhősök képességei. Egyelőre ennyi információval szolgálhatunk a szoftverről, mivel a készítők nem tettek közzé több adatot a készülő termékről, de hamarosan biztosan bővebb tájékoztatást adhatunk a produktum rajongóinak.

Töltsd le a Flash Playert, hogy használhasd a Game Channel TV-t.
1 hozzászólás

Vendég

11 éve, 1 hónapja és 23 napja

Nah, látszik, hogy a Disney felvásárolta a Marvelt...

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

smadi1968 profiljamarco profiljakylx profiljaGargameth profiljasony1515 profiljaWickedSick profiljaYanez profiljadarkomen profilja