Marvel vs. Capcom 3: Túl a 2 milliós eladáson!

2011. március 30.
3.0571
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
Úgy tűnik, nagy a kereslet mostanság a nagyszabású címek közti csihi-puhira, a japánok ugyanis újfent 50-est dobtak a videojáték-ipar dart-tábláján.

A Capcom Japan (ha még emlékeztek rá) két hónappal a Marvel vs. Capcom 3: Fate of Two Worlds kiadása előtt úgy nyilatkozott a játékról, remélik, hogy még ebben az évben elérik a kétmilliós eladást. Nos, akárhogy is nézzük, a kitűzött cél ezek szerint mégsem esett a mezsgyén kívülre, minthogy a Capcom nemrég könyvelhette el 2 milliomodik példánya is útban van, hogy a testvéreivel karöltve lecsapjon a konzolokra.

Érthető hát, hogy a Capcom most a mellét veri örömittas büszkeségében, ahogy az is, hogy a jeles eseményből kifolyólag számos videót osztottak meg világháló-szerte a ceremóniáról, mellyel önnön sikerüket koronázzák. Itt meg is nézhettek egy ilyet. Csak nyugodtan, ebben nem lesznek csúzdák és szmötyivel töltött medencék.
Töltsd le a Flash Playert, hogy használhasd a Game Channel TV-t.
A Marvel vs. Capcom 3: Fate of Two Worlds idén február 18-án jelent meg az Xbox 360, illetőleg a PlayStation 3 platformokra.
1 hozzászólás

Vendég

10 éve, 2 hónapja és 10 napja

Azt hittem, otvenezer peldany nem kel el. Szep szam!

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljaWickedSick profilja