Martial Empires: Február végén érkezik a The Catastrophe of Babylon expanzió

2011. február 08.
2.8481
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Lilith profilja, adatai
Lilith
A hamburgi gamigo AG kiadó hivatalosan is bejelentette, hogy február végén érkezik a Martial Empires című szerepjáték új expanziója, amely a The Catastrophe of Babylon nevet viseli.

A kiegészítő számos újdonságot fog tartalmazni, szebb lesz a grafika, a szörnyek kinézete is átesik egy kis változáson, új várbörtönök kerülnek a programba, valamint a guild harcok sem fognak hiányozni a szoftverből. A késztermék hivatalos fórumán, illetve a Facebook-on bővebb információkat szerezhetnek a felhasználók a kiegészítőről és a szerencsésebbek hozzáférést nyerhetnek a tesztszerverhez: Martial Empires hivatalos fórum, Martial Empires Facebook rajongói oldal

A produktumban Neha kontinensén szállhatunk harcba a szabadságért, a játék elején három kaszt közül választhatjuk ki a számunkra legszimpatikusabbat, lehetünk felderítők, harcosok, vagy mágusok. A késztermékben folyamatosan fejleszthetjük a karakterünket, a küldetések sikeres teljesítése után tapasztalati pontokat szerezhetünk, részt vehetünk PvP és PvE csatákban, szakmákat tanulhatunk, különféle eszközöket gyűjthetünk, kegyetlen sötét teremtények ellen harcolhatunk és izgalmas kalandokat élhetünk át. A matériában teljesen személyre szabhatjuk főhősünket, idővel új képességeket sajátíthatunk el, illetve jobb felszerelésre és erősebb fegyverekre tehetünk szert.


Martial Empires: Február végén érkezik a The Catastrophe of Babylon expanzió - 2. kép

nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja