Martha is Dead címmel nagyon beteg pszicho-horror érkezik jövőre

2019. október 03.
3.9911
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Wired Productions bejelentette az LKA fejlesztőcsapatának legújabb alkotását - ők álltak a The Town of Light mögött -, mely Martha is Dead címmel egy nagyon beteg pszicho-horror lesz a sorban, amihez most egy ijesztő teaser látott napvilágot.

Az alkotás egy belső nézetes kaland lesz, mely 1944-be, a második világháborús Toszkánába repít el minket, ahol egy nő felszentelt testére bukkanunk, akiről hamar kiderül, hogy a mi ikertestvérünk - és nem mellesleg egy német katona lánya -, akit vélhetően megöltek, a mi feladatunk pedig az lesz, hogy feltárjuk ezt a különös rejtélyt.

A Martha is Dead-ben a horror mellett nagy szerepet kap a kérdéses régió folklórja, de mindemellett a háború borzalmait szintén főszerepbe állítja, mindezt fotó-realisztikus megoldásokkal és az első teaser alapján nagyszerű hangeffektekkel. Megjelenés valamikor jövőre, első körben PC-re, majd később konzolokra is.

Nézd nagyban ezt a videót!



Martha is Dead címmel egy nagyon beteg pszicho-horror lesz a sorban, amihez most egy ijesztő teaser látott napvilágot.'>
3 hozzászólás

kpal

4 éve, 10 hónapja és 13 napja

Ez odaba.... meglepett smiley kacsintó smiley

válasz erre

Gólem

4 éve, 10 hónapja és 14 napja

Hangulat nem rossz. mosolygó smiley

válasz erre

VaPe

4 éve, 10 hónapja és 14 napja

Imádni fogom! röhögő smiley

válasz erre
Martha is Dead
11.400 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaKisember001 profilja