Már minden második tengerentúli Lufthansa-járaton barangolhatunk a világhálón

2005. május 16.
1.5001
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Hírblock profilja, adatai
Hírblock
Egy éve kínál a Lufthansa légitársaság tengerentúli járatain nagy sebességű internet-hozzáférést az utasok számára.

A szolgáltatást a társaság a Connexion by Boeinggel közösen fejlesztette ki. Tavaly május 17-én indult útjára az a Münchenből Los Angelesbe tartó Lufthansa járat, amelynek fedélzetén az utasok először használhatták a FlyNet szolgáltatást. A társaság a világon elsőként vezette be a fedélzeti internetezés lehetőségét.

Hogy még emlékezetesebbé tegye működésének első évfordulóját, a Lufthansa május 17-től 23-ig díjmentesen biztosítja gépein a FlyNet szolgáltatást.

Egy nemrégiben készített felmérés szerint a megkérdezett 625 utas 93 százaléka elégedett vagy nagyon elégedett a felhők feletti internetszolgáltatással. A használók rendelkezésére áll a repülés ideje alatt mind a FlyNet saját portálja, amely friss híreket, utazási és vásárlási információkat kínál. Az utasok ezen kívül elektronikus levelezésüket is intézhetik, továbbá beléphetnek vállalatuk intranetrendszerébe is. A hálózat és az utas saját hordozható számítógépe között vezeték nélküli WLAN technológia biztosítja a kapcsolatot. A FlyNet segítségével a Lufthansa üzleti utasai maximálisan hasznosíthatják a repüléssel töltött időt. Ha pedig lazítani szeretnének, a szórakozási lehetőségek teljes skálája szintén a rendelkezésükre áll.

"A visszajelzésekből kiderült, milyen nagyra értékelik a FlyNet szolgáltatást, különösképpen üzleti utasaink" - mondta Thierry Antinori, a Lufthansa German Airlines a marketing és az értékesítés területeiért felelős alelnöke. Ezt támasztja alá az a felmérés is, amelyből kiderül: az utasok 85 százaléka szerint a jövőben a légitársaság megválasztását a fedélzeti internet-hozzáférés megléte is befolyásolja majd.

A FlyNet immár minden második tengerentúli járaton hozzáférhető. Ez azt jelenti, hogy összesen 42 repülőgépet szereltek fel a szolgáltatáshoz szükséges szatellitberendezésekkel. Az elmúlt hónapokban a szolgáltatást további ázsiai és amerikai egyesült államokbeli járatokra terjesztették ki.
nincs még hozzászólás

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Yanez profiljaiPet profiljaTotosama profiljadarkomen profiljasmadi1968 profiljamarco profiljakylx profiljaGargameth profiljasony1515 profilja