Már májusban megérkezik az Iron Man 2

2010. február 10.
2.3791
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az Iron Man első részét lehetett szeretni és gyűlölni, annyit azonban muszáj tényként elfogadnunk, hogy a mozikban viszonylag jó adaptációt kapott Vasember-história, videojáték formájában bőven egy szint alatt volt, mondhatni a borzasztó kategóriában.

Mindez mégsem szegte kedvét az illetékeseknek olyan téren, hogy a májusban mozikba kerülő filmes folytatáshoz egy újabb játékadaptálást készítsenek, amely - bár egyelőre keveset láthattunk róla - ugyanolyan rossznak ígérkezik, mint elődje volt.

Akinek mégis bejött a bemutatkozó epizód, és esetleg várja a folytatást, amely minden téren szebbnek, jobbnak és összetettebbnek ígérkezik a nagy elődhöz képest, sőt, még rombolni is lehet benne féktelenül, illetve a Lamb of God nevű metalcore királyság is zúzni fog benne, annak most van egy nagyon jó hírünk. Eddig ugyanis úgy tudtuk, az Iron Man 2 valamikor a nyár folyamán, a film után néhány héttel érkezik, ám ez az időpont most pontosodott, és közelebb érkezett mind hozzánk, mind a mozi megjelenéséhez, ugyanis kiderült, hogy az Iron Man 2 májusban lát napvilágot, a létező összes platformra, Amerikában a hónap 4-én, Európában pedig egy ekörüli másik időpontban.
nincs még hozzászólás

Iron Man 2
12.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profilja