Mark Wahlberg: Túl addiktív

2008. július 28.
2.5661
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Mark Robert Michael Wahlberg aka (as known as) Marky Mark, a kilencvenes évek rap és hip-hop kultúrájának egyik ismert fenegyereke, valamint elismert filmszínész, aki saját bevallása szerint túlságosan addiktív személyiség.

Miért érdekes ez számunkra? Nos, csupán azért, mert az idén októberre datált Max Payne mozi főhőse ezen oknál fogja tagadja meg a videójátékokkal való foglalatoskodást. Fél, hogy hamar a hatalmába keríti és fel nem tud majd állni mellőle.

Mark Wahlberg fél a függőségtől. Ezt ő maga nyilatkozta nem rég, egy őszintének ható beszélgetésében, a People online-nak. A népszerű videójáték alapján készülő hollywood-i produktum főhőse nem mer elmerülni a film alapjául is szolgáló alaművekben, mert attól tart, hogy nem tud majd felállni mellőle.

"Nem akarok játszani, mert addiktív személyiség vagyok. Sokkal több felelősség hárul most rám, mint eddig valaha, gyerekek és egy csomó más dolog képében. Nem szeretnék napi 14 órát tölteni videójátékokkal, azután pedig 8-at készenlétben állni. Ez így nem működne..." - nyilatkozta a sármos, egykori rap sztár.

Érthető tehát, hogy a mostanában fokozottan elfoglalt, megszelídült fenegyerek miért is nem konzolok társaságában időzik. Azért reméljük, hogy a filmje alapjául szolgáló produktumokba alaposan elmerült, szerepének hitelessége kedvéért.

Marky Mark-nak egyébként már korábban volt köze a videójátékokhoz, hiszen a zenei hírnevét is megalapozó formációról, a Marky Mark and the Funky Bunch-ról konzolos game készült, amely az akkori Sega Mega Drive CD meghajtórára, a Sega Mega CD-re jelent meg, Marky Mark: Make My Video címmel. Ez egy sorozat volt, amely több előadó nevével fémjelezve került frogalomba.

Legismertebb filmes alakításait a Reneszánsz Emberben (Danny DeVito), a Robbanófejekben (Lou Diamond Phillips) és az Olasz Melóban (Edward Northon, Jason Statham) csodálhattuk meg. A ragyogó karrier folytatódik, sok sikert, Marky Mark.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljaKisember001 profiljamarco profilja