Mark Rein szerint az Epic Games továbbra is nagyon benne van a PC-s játékbizniszben

2010. július 02.
1.6391
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az Epic Games brigádját nagyon sokan elítélték az utóbbi években, és kár lenne tagadni, a csapat mindezt magának köszönhette, hiszen a Gears of War-sorozat első részét még képesek voltak kiadni PC-re, a másodikat azonban már nem, és hasonló sors vár a trilógia záró fejezetére is.

A cég egyik szószólója, Mark Rein szerint azonban a játékosok félreismerték a csapatot, ők ugyanis nem lettek kizárólag konzolpártiak, továbbra is aktívan részt vesznek a PC-s játékbizniszben.

Mark meg is indokolta állítását, amit egyértelműen a nemrégiben megjelentetett ingyenes Unreal Development Kit-re, valamint a multiplatform címként PC-re is érkező Bulletstorm-ra alapozott, őket hívta tehát védvonalba, amikor a PC-s játékok mellőzésével kapcsolatban próbálta kivágni magát. Ez természetesen mind szép és jó, azt a tényt azonban nem képes feledtetni velünk, hogy vajon a Gears of War 2 miért nem jött PC-re? Rein úr szerint ugyanis a GoW tipikusan konzolos cím, de akkor az első rész vajon nem volt az? Túl sok kérdés maradt válasz nélkül ahhoz, hogy maradéktalanul elhiggyük, az Epic Games nem fordított hátat a gyökereinek, és még mindig tiszta szívvel hegeszti a PC-s programokat. Ha így lenne, a Gears of War trilógia sem lenne tabu!
3 hozzászólás

[Tiltott felhasználó!]

14 éve, 11 hónapja és 26 napja

[Tiltott felhasználó!]

DNS

14 éve, 11 hónapja és 27 napja

Kilóg a lóláb...

Vagy lehet, hogy az nem is a lába???meglepett smiley

válasz erre

Shade

14 éve, 11 hónapja és 27 napja

Áh, valaki lefizette őket, hogy ne adják ki pc-re biztos. Azért nincs ilyenekre sose válasz mert valami ilyesmiről van szó.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profiljaManiac profiljamarco profilja