Mark Wahlberg szerint olyan lesz az Uncharted film, mintha egy Indiana Jones lenne

2020. március 05.
7.6241
Maniac profilja, adatai
Maniac
A háttérben már megkezdődtek az Uncharted mozifilm konkrét munkálatai, Mark Wahlberg pedig most úgy döntött, hogy egy interjúban nem fogja vissza lelkesedését a készülő mű kapcsán, amint ugyanis elmondta, nagyon izgatott az alkotás kapcsán.

Kiemelte, hogy véleménye szerint nemcsak a film története lesz nagyon jó, de mindemellett távol áll az egész a közönséges eredettörténet elmesélésén, itt valóban első kézből ismerhetjük meg Nathan és Sully találkozását, és hogy miként alakult kettejük kapcsolata, azaz hogyan lettek igazi partnerek.

Mark szerint az egész mű tele van olyan elemekkel, melyek határozottan az Indiana Jones filmekre emlékeztették őt, de A Thomas Crown ügy neve is gyakran beugrott neki, hiszen az Uncharted mozi dugig van olyan elemekkel, melyek ezekben a filmekben játszottak fontos szerepet.

Wahlberg egyébiránt vicces kedvében volt az interjú során, így szóba hozta a biológiai óráját is, lévén az Uncharted film kezdetén eredetileg Nathan Drake szerepére pályázott, azonban időközben elmentek az évek, így végül csak a játékban jóval idősebb Sully szerepét kapta meg, míg a főszereplő Tom Holland, azaz a legújabb Pókember lett.
4 hozzászólás

totyak

8 hónapja, 4 napja

Mivel szeretem a játékokat, imádom a kincskeresős, dzsungeles, ugrok-lövök témát, bírom a két férfi szereplőt, nekem szerintem kb. muszáj lesz megnéznem a filmet és még az sem tántorít el, hogy a nyolcadik rendezőt fogyasztja éppen.

válasz erre

muki

8 hónapja, 5 napja

Csak készüljön el.

válasz erre

VaPe

8 hónapja, 5 napja

Szerintem is olyan lesz!

válasz erre

Gólem

8 hónapja, 5 napja

Valószínűleg egyáltalán nem ismeri a játékot, mert akkor tudná hogy erről felesleges beszélni, mindenki tudja.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

M.O.R.P.H. profiljarDAVE profiljagery1113 profiljamarco profiljaWickedSick profiljaManiac profiljaGargameth profilja