Máris lokalizálva a Yakuza 3?

2009. szeptember 21.
2.0131
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A múlt héten a Sega-s Aaron Webber nevét foglaltuk imáinkba, ő volt ugyanis az, aki az amerikai PlayStation Blog oldalán kijelentette, élnek még a remények a Yakuza 3 nyugatiasítását illetően.

Persze, azt azért mindenképp hozzátette, hogy ez nem egy hivatalos bejelentés, pusztán egy szívmelengető reménysugár a rajongók számára. A 1UP azóta utánaszimatolt a dolgoknak és kiderítette, hogy a Yakuza 3 amerikai és európai lokalizációi máris készen állnak, pontosabban folyamatban vannak.

A 1UP egy meg nem nevezett, projekthez közeli forrásra hivatkozott, aki azt az információt szállította, hogy a Ryu Ga Gotoku 3 gyakorlatilag máris, illetve hamarosan készen állhat a két másik fő, Japánon kívüli régióban való megjelenésre. Nyilván ez sem hivatalos, vagy konkrétan megerősítés értékű, ellenben tovább növeli a remény fokát, amit korábban keserű szívvel temettünk el.

A Sega jelenleg a Ryu Ga Gotoku 4 (Yakuza 4) munkálataiban van többek között nyakig elmerülve, amelyről egyelőre nagyon keveset tudunk, ezért is várjuk egyrészt feszült figyelemmel a hét második felében kezdődő Tokyo Game Show, Sega-val kapcsolatos rezzenéseit. Amondó voltnék, a forrásnak legyen igaza, mert a Yakuza sorozat nagyon is közel áll szívünkhöz.


Máris lokalizálva a Yakuza 3? - 1. kép

nincs még hozzászólás

 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljarDAVE profilja