Máris pletykálják a GTA 6-ot

2014. július 07.
3.5031
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Érdekes hírekbe botlottunk a The Epoch Times magazin jóvoltából, akik egy elég gyenge lábakon álló szóbeszédet hoztak nyilvánosságra egy esetleges Grand Theft Auto VI-ról.

A lap munkatársai szerint ugyanis a Rockstar az E3-on több ízben is beszélt már a közönség számára - természetesen csak a háttérben - a GTA 6-ról, amely állítólagosan csak 2017 magasságában kerülhet majd fel a boltok polcaira, érdekessége pedig az lesz, hogy segítségével visszatérhetünk Vice City városába.

Hogy a hír igaz-e, azt egyelőre nem tudjuk megmondani nektek, de a megnevezett forrás szerint több helyszíni beszámoló is állítja a fentiek igazát. Mivel 2017 még elég messze van, ezért addig lényegében még bármi megtörténhet. Akár a GTA 6 megjelenése is realizálódhat!
7 hozzászólás

totyak

10 éve, 7 hónapja és 17 napja

Rockstar nem nagyon szokott évekkel előre megszellőztetni semmit. Náluk mindig mindenre pontos ütemterv van és nem is szivárognak infók. Emellett teljesen hihető, hogy a következő rész Vice City-be visz vissza, hiszen megvolt Liberty City, meg most San Andreas, szóval már csak VC maradt. De hogy 2017-ben jönne, azt nem hiszem. GTA V is 6 évre a IV után jött, most meg elég lenne fele annyi? Persze, ha ez a motor marad, akkor csak az új várost kell összerakni, ami meg jó eséllyel már készül is. De szerintem előbb még lesz Las Venturas és San Fierro kiegészítő Los Santos mellé.

válasz erre

WillThaWheel

10 éve, 7 hónapja és 17 napja

Volt már ilyesmiről szó ezelőtt, ha jól emlékszem... Szerintem nem hülyeség!

válasz erre

kokasbalazs

10 éve, 7 hónapja és 17 napja

szerintem lehet róla szó !

válasz erre

Vendég

10 éve, 7 hónapja és 17 napja

azota nem tetcik a sorozat amiota a 5dik részben bevezették a gigantikus vezethetö meck robotokat.... de az se nagyon jöt be amikor meglátam hogy a föszereplőünek fürdenie és wcznie is kel különben legyek keringenek körülötte és foltos lesz az ujj práda alsonadráglya de ettöll még várom a grend teft autó vít már amenyiben nemcsak pletyka

válasz erre

marco

10 éve, 7 hónapja és 17 napja

Ha pletyka, ha nem, a megjelenési idő szerintem reális, a városba visszatérés meg nem lenne rossz ötlet...mosolygó smiley

válasz erre

rDAVE

10 éve, 7 hónapja és 17 napja

Vice City? meglepett smiley Ha ez igaz, akkor addigra kell egy PS4!

válasz erre

kpal

10 éve, 7 hónapja és 17 napja

6 meglepett smiley pc-re 5 se jött ki szomorú smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja