Máris készül a Need for Speed film folytatása

2015. április 09.
5.1171
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Miután a kasszáknál igencsak sikeres volt az első Need for Speed mozifilm, szinte meg sem lepődünk azon, hogy az Electronic Arts engedélyt adott a folytatás forgatására.

Ehhez a csapat a Transformers: Age of Extinction koprodukciós kompániáját, a China Movie Channelt kérte fel - ma már úgy tűnik a filmek is mind Kínában készülnek -, noha a jogok természetesen továbbra is a DreamWorks kezében maradtak, akiknek előbb engedélyezniük kell a munkálatokat, amelyek optimális esetben még az idén elkezdődhetnének.

A Variety beszámolója szerint a Need for Speed 2 mozifilm ténylegesen is Kínában játszódik majd, illetve kerül leforgatásra ottani színészekkel és helyszíneken. Mint ismert, az első film 66 millió dolláros büdzséből készült el a Breaking Bad-ből ismert Aaron Paul főszereplésével, és bár sem a kritikusok, sem a rajongók nem dobtak tőle nagy hátast, a kasszáknál mégis 203 millió dolláros bevételt tudott generálni.
6 hozzászólás

totyak

9 éve, 9 hónapja és 21 napja

Egynek elment az első rész is. Ha meg jól tejelt, akkor miért ne jönne a következő.

válasz erre

WarriorAutobot

9 éve, 9 hónapja és 21 napja

A film iszonyat bejött és saját bevallásom szerint alig játszottam 1-2 NfS résszel, de azok is csak rövid idejű próbálkozások voltak. röhögő smiley

válasz erre

supermanvsbatman

9 éve, 9 hónapja és 21 napja

Boldog vagyok készül folytatás nem volt annyira rossz

válasz erre

jezzahun

9 éve, 9 hónapja és 21 napja

Minek??? én csak ezt kérdezem.. Bár megnéztem moziba,a kocsik jók voltak,de ez a történet.. borzalom.. ezt is ki fogom hagyni a FF7-el együtt... vacak.. számomra..

válasz erre

kpal

9 éve, 9 hónapja és 21 napja

Nagyon éröltett film volt az előző . Inkább FF 7 az nézhetőbb.

válasz erre

VaPe

9 éve, 9 hónapja és 21 napja

Határozottan meglepett hogy sikeres volt a film. Bár azért elég nagy kampány volt körülötte és az autós filmek nagyon menők, de a játékhoz nem sok köze volt...

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profiljaMonyo profilja