Máris javításra szorul a Twisted Metal

2012. február 21.
1.7541
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Ha hiszitek, ha nem, van annak is előnye, hogy a mi földrészünkre csak március elején fog ellátogatni a Twisted Metal, méghozzá nemes egyszerűséggel az, hogy így nekünk már nem kell a hibákkal szenvednünk, az amerikai játékosok ugyanis várhatóan felfedeznek minden darabot, amire a fejlesztők hamar el is készítik a gyógyírt.

Ez a helyzet az Eat, Sleep, Play videojátékával, a Twisted Metallal is, amely máris javításra szorul és várhatóan még a héten meg is kapja első komolyabb tapaszát.

A tengerentúli rajongók ugyanis egy olyan orbitális hibával kapták kézhez saját Twisted Metal példányaikat, amelyeknek köszönhetően a többjátékos mód sokaknak szinte használhatatlan volt, állandó fagyások, kilépések és egyebek jellemezték.

David Jaffe, a csapat vezére egy videó-blog keretein belül azonban bejelentette, hogy végre meglett a gyógyír a problémára, aminek köszönhetően még ezen a héten felkerül a javítás a PlayStation Network kínálatába, mi pedig itt az öreg kontinensen várhatóan már azzal együtt kapjuk meg a program dobozkáit március elején.
Twisted Metal, méghozzá nemes egyszerűséggel az, hogy így nekünk már nem kell a hibákkal szenvednünk, az amerikai játékosok ugyanis várhatóan felfedeznek minden darabot, amire a fejlesztők hamar el is készítik a gyógyírt.'>
3 hozzászólás

Vendég

13 éve, 1 hónapja és 23 napja

Ehhh, tesztek alatt ez nem derült ki?mosolygó smiley

válasz erre

skyman

13 éve, 1 hónapja és 23 napja

Ebből látszik, hogy néha van előnye h hozzánk minden később jut el röhögő smiley

válasz erre

Braddock

13 éve, 1 hónapja és 23 napja

Akkor tényleg van előnye is hogy ide később érkezik!Bár engem se most sem pedig akkor nem fog érdekelni ez a játék!

válasz erre
Twisted Metal
11.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja