Máris bemutatkozott az Assassin's Creed Valhalla gyűjtői kiadása

2020. május 01.
17.7321
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Ubisoft csak úgy ontja magából a friss részleteket az Assassin's Creed Valhalla kapcsán, így bár még mindig rengeteg dolog nem ismert a vikinges akciójáték kapcsán, az viszont már biztos, hogy az alapkiadáson felül három speciális csomag is érkezik hozzá.
Advertisement

Közülük az első a a 100 dolláros Gold Edition lesz, mely az alapjátékon felül tartalmazza majd a Season Pass-t, plusz egy bónusz küldetést a megjelenéskor, de érdemesebb lehet majd sokaknak inkább a 120 dolláros Ultimate Edition mellett dönteni, mely ezen felül egy Ultimate Pack nevű csomagot is tartalmaz még benne olyan digitális extrákkal, mint a Berserker Gear Pack, a Berserker Settlement Pack vagy a Berserker Longship Pack.

Az igazi non plus ultra azonban most is a gyűjtői kiadás, a Collector's Edition lesz, mely az Ultimate kiadás mellett egy sor fizikai extrát tartogat majd nekünk. Alapból lesz benne egy 30 centiméteres női Eivor figura, egy 5 centiméteres férfi Eivor szobrocska, certifikációs kártya, exkluzív fémdoboz, zenei CD, valamint három darab litográfia. Mindezért 200 dollárt kér majd a Ubisoft!

Máris bemutatkozott az Assassin's Creed Valhalla gyűjtői kiadása - 2. kép


Máris bemutatkozott az Assassin's Creed Valhalla gyűjtői kiadása - 3. kép


Máris bemutatkozott az Assassin's Creed Valhalla gyűjtői kiadása - 4. kép

Advertisement
4 hozzászólás

Gólem

11 hónapja,

Ez tényleg csak a gyűjtőknek éri meg.

válasz erre

totyak

11 hónapja,

Mocsok dolog ennyit kérni egy gyűjtői kiadásért. Ehhez még gyűjtesz egy keveset és veszel egy konzolt, vagy valami jó kis alkatrészt a pc-dbe. Nagyon el vannak szállva a gyűjtői kiadások árai. Még jó, hogy kizárólag csak egy sorozat van, aminél ezeket veszem.

válasz erre

petrovicsz

11 hónapja,

Árazást nem aprózták el itt sem, látom.

válasz erre

Ronalddo

11 hónapja,

Nem húzták az időt!

válasz erre
Assassin's Creed Valhalla
20.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
Advertisement
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt