Máris petíció indult a PC-s Red Dead Redemption 2 miatt

2016. október 19.
3.3151
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Várható volt, hogy a PC-s társadalom nem tud majd megülni a fenekén a Red Dead Redemption 2 bejelentését követően, amelyet a Rockstar első körben kizárólag PS4-re és Xbox One-ra erősített meg a rajongók számára.
Advertisement

Noha a sorozat világ életében messzire kerülte a számítógépeket, a GTA V után a fanatikusok azonban úgy gondolják, hogy igazán fontos lenne leszállítani PC-re is a játékot, amihez most egy petíciót indítottak el.

A gyűjtésnek már most 12 ezer körüli aláírója van - összesen 15 ezer emberre lesz szükség, hogy fogadja a Rockstar -, és ha te is szíveden viseled ennek a portnak a sorsát, akkor IDE kattintva bátran aláírhatod, bár ha minket kérdezel, nem sok értelme van, a fejlesztők ugyanis híresen önfejűek ezen a téren (is).
Red Dead Redemption 2 bejelentését követően, amelyet a Rockstar első körben kizárólag PS4-re és Xbox One-ra erősített meg a rajongók számára.'>
7 hozzászólás

totyak

8 éve, 19 napja

Jómagam is inkább pc játékos vagyok, ezt a picsogást mégis szánalmasnak tartom. Ha akarják, majd hozzák pc-re, ha nem akarják, akkor a világ is a feje tetejére állhat, akkor sem jön. Egyelőre nincs kimondva, hogy nem jöhet pc-re később. Mondjuk valószínűleg nem is lesz, mert azért a Rockstar is nagy egér ilyen téren, hiszen tudják jól, hogy sokan várják pc-re, meg ugye a GTA V-nél is eljátszották ugyanezt, mégsem kommunikálnak semmit. De mondok én jobbat a peticiónál. Ne aláírást gyűjtsetek, hanem lóvét dobjatok össze, utaljátok a Rockstarnak és akkor lehet, hogy megcsinálják. Pár milla elég lesz szerintem.

válasz erre

kylx

8 éve, 19 napja

10.19 14:10 16.000 aláíró. Velem együtt mosolygó smiley

Hogy idézzem 5t3v3nk3-t: "ha nem jön PC ****janak kaktuszt.. " röhögő smiley

válasz erre

rDAVE

8 éve, 19 napja

15 ezernél maximum egy helyett kettőt pislognak.

válasz erre

Semmi értelme ezeknek. A számon is jól látszik mindenki ****ik bele.

válasz erre

Gólem

8 éve, 19 napja

Aláírtam. Nem sok reményt fűzök hozzá de hátha.... mosolygó smiley

válasz erre

VaPe

8 éve, 19 napja

Firkantva. Hátha lesz értelme... mosolygó smiley

válasz erre

zender

8 éve, 19 napja

Aláírva!

válasz erre
Red Dead Redemption 2
15.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Patrik94 profiljaManiac profilja