Máris megkezdődtek a We Happy Few mozifilmes munkálatai

2017. április 04.
3.2511
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Habár egyelőre csak korai hozzáférésben érhető el, a Compulsion Games munkatársai azonban valami olyan különlegeset alkottak a We Happy Few című videojátékkal, hogy arra szinte azonnal lecsapott a filmipar.

Ez nem véletlen, hiszen az alkotás egy beteg, totalitárius társadalmat varázsol a képernyőnkre, méghozzá a hatvanas éves pszichedelikus sajátosságaival, és csipetnyi Bioshock hatással a középpontban, ami olyan sajátos ötvözet lett, hogy a legfrissebb hírek szerint máris megkezdődtek a hozzá kapcsolódó mozifilm munkálatai.

Bár nagy költségvetésű adaptációra ne számítsunk, a Variety információi szerint a Gold Circle Entertainment és a dj2 Entertainment kollaborációjában máris megkezdődtek a munkálatok, ezáltal Paul Brooks, Dmitri M. Johnson és Dan Jevons producerek összedugták a fejüket Stephan Bugaj-jal, aki vezető producerként és íróként állt a projekt mögé.

A film kapcsán egy kis reménysugarat jelent, hogy a Compulsion Games vezetése is kiveszi a munkálatokból a részét, hogy a filmvásznon is maximálisan felidézhető legyen a We Happy Few sajátos világa, sötét humora és egyéb sajátosságai.
We Happy Few című videojátékkal, hogy arra szinte azonnal lecsapott a filmipar.'>
3 hozzászólás

totyak

7 éve, 7 hónapja és 21 napja

A cím ismerős, de nem tudom pontosan miről is szól a játék. Így nekem meglepő, hogy film lesz belőle. Általában ismert címekből készül film. Lehet, hogy az tesz majd jót neki, hogy kevésbé ismert játékból készül.

válasz erre

Vidoros

7 éve, 7 hónapja és 21 napja

Ööööö és ez mi? meglepett smiley Most hallok róla először!

válasz erre

Patrik94

7 éve, 7 hónapja és 21 napja

Azt nem lehet mondani hogy tucatjáték, annyi biztos... röhögő smiley

válasz erre
We Happy Few
18.000 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja