Máris leszedte a Sony jó néhány next-gen játék minap bejelentett megjelenési dátumát

2021. január 17.
23.9341
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Alig pár nappal ezelőtt mutatott be a Sony egy kis trailer-szerűséget, benne jó néhány next-gen játékkal, eme kedvcsináló végén pedig megvillantották egy kazal cím megjelenési dátumát, legalábbis az esztendőt megjelölték.
Advertisement

Innen tudtuk meg, hogy a Capcom 2023-ra tolta a Pragmatát, a Square Enix Project Athiája is megmutatkozott (2022 január), a Stray (2021 október), a Kena: Bridge of Spirits (2021 március), a Solar Ash (2021 június), a Little Devil Inside (2021 július) a Ghostwire Tokyo (2021 október), valamint a Ratchet & Clank: Rift Apart és a Horizon Forbidden West is 2021-re lett beütemezve.

Ennek ellenére a japán gigacég kiszedte ezeket a feltüntetett dátumokat a CES 2021-es trailerből mostanra, ami alapján arra következtethetünk, hogy ezek között akad olyan, ami nem fogja tartani az ütemtervet, és idejekorán tüzet akarnak oltani. Egyedül a Ratchet & Clank: Rift Apartot és Horizon Forbidden Westet hagyták meg az alábbi trailer végén apró betűben:

Nézd nagyban ezt a videót!



3 hozzászólás

VaPe

3 éve, 5 hónapja és 8 napja

Hát akkor ennyit erről. Maradnak a csúszások. röhögő smiley

válasz erre

muki

3 éve, 5 hónapja és 8 napja

Még jó hogy nem néztem meg a dátumokat. röhögő smiley Mondjuk általánosságban le is szoktam róla, úgyis mindig minden csúszik.

válasz erre

Tommy

3 éve, 5 hónapja és 8 napja

Csírájában fojtották el a boldogságot. röhögő smiley

válasz erre
 
Minden hír, videó és cikk
CES 2021
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja