Máris felsorakozott a Call of Duty WWII első DLC csomagja

2017. december 20.
1.6151
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Érezhetően megy a Call of Duty WWII szekere, mert az Activision minden eddiginél korábban bejelentette az első letölthető tartalom, a Resistance érkezését és pontos részleteit, így megtudtuk, hogy öt új pályával bővíthetjük vele az alkotást.

Ezek között találunk három standard multiplayer helyszínt, amelyek közül az Anthropod az egykori Csehszlovákiába kalauzol minket, és míg a Valkyrie egy közepes méretű pályaként Hitler egyik főhadiszállását állítja a középpontba, az Occupation a Call of Duty: Modern Warfare 3-ból ismert hasonló nevű helyszín átdolgozásának ígérkezik.

Ezen felül kapunk még egy új War mód térképet is Operation: Intercept címmel, amelyben a játékosok egy francia kisvárosban azért harcolnak majd, hogy kiszabadítsák az ottani ellenállókat, velük együtt a kommunikációs berendezéseket és megállítsanak egy mozgó vonatot is a győzelemhez.

Végül, de nem utolsó sorban jön egy új Nazi Zombies pálya is The Darkest Shore név alatt, ami a The Final Reich eseményei után egy nappal játszódik, és ahogyan a neve is jelzi, egy vélhetően zombiktól hemzsegő partszakaszra repít el minket.

A Resistance pályacsomag várhatóan január 30-án jelenik meg PS4-re - PC-re és Xbox One-ra a szokásos havi csúszással -, az alábbi videón pedig már a gyakorlatban is megtekintheted az elhangzottakat.

Nézd nagyban ezt a videót!2 hozzászólás

muki

2 éve, 5 hónapja és 21 napja

Rendesen össze van szedve ez az anyag, nem rossz DLC.

válasz erre

VaPe

2 éve, 5 hónapja és 21 napja

Elég komoly kis dlc lett ez.

válasz erre
Call of Duty WWII
16.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljaNeurotic profiljaMarduk profilja