Máris elkaszálták a rajongók által készített Star Wars: Battlefront 3 feldolgozást

2016. augusztus 01.
3.1601
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Várható volt, de azért titkon reménykedtünk, hogy nem kerül sor rá, ám a Frontwire Studios elnöke, Tony Ramanelli egy blogbejegyzésben nemrégiben bejelentette, hogy június végén az Electronic Arts és a Lucasfilm egy levélben keresték fel őt azzal kapcsolatban, hogy állítsa le az általuk készített Star Wars: Battlefront 3 feldolgozás munkálatait.

A Galaxy in Turmoil névre keresztelt alkotás egy igazán ígéretes projektnek tűnt, ami a videók alapján sokkal jobban képes lett volna visszaadni a Battlefront-sorozat sajátosságait, mint a DICE által tavaly ősszel megjelentetett mű, azonban nem ez, hanem állítólagosan sokkal inkább a folytatás állt a felszólítás hátterében.

Habár Tony szerint megpróbált egyezkedni az EA-val azzal kapcsolatban, hogy esetleg hadd kaphassanak hivatalos licenszet a folytatáshoz, azonban erről nem akartak hallani, így a Galaxy in Turmoil már soha nem készülhet el. Legalábbis abban a formájában, amiben megismerhettük!

A Frontwire Studios vezére szerint ugyanis most gőzerővel azon dolgoznak, hogy az összes Star Wars stílusjegyet kivegyék a játékból, amivel párhuzamosan megalkotják saját sci-fi világukat, ezáltal a masszív 64 fős csaták - az egyjátékos móddal, az űrharcokkal és a Battleffront sajátosságaival - mégis megvalósulhatnak.
Star Wars: Battlefront 3 feldolgozás munkálatait.'>
3 hozzászólás

Brutal Terror

8 éve, 4 hónapja és 16 napja

Várható volt de nagyon kár érte. Reméljük azért a saját univerzum is elég érdekes lesz.

válasz erre

Gólem

8 éve, 4 hónapja és 16 napja

Sajnálatos, de sajnos érthető. Nem is értem hogy mertek nekiállni! meglepett smiley Amíg egy hobbiprojekt, otthon magának csinálgatja az ember addig oké de amint pénzzé akarja tenni az már más kérdés.

válasz erre

totyak

8 éve, 4 hónapja és 16 napja

Kettős érzések vannak bennem a dologgal kapcsolatban. Egyrészt alja dolognak tartom az EA-től, hogy lelövetik a projektet, másrészt meg valahol azért meg is értem őket. A brand az övék, ne használja senki más. Eleve lehetett sejteni, hogy egy EA-vel SW kapcsán nem lehet egyezkedni. Az átalakított játék meg már nem ugyanaz lesz, amiért az emberek felfigyeltek a projektre.

válasz erre
Star Wars: Battlefront 3
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja