Máris csúnyán leszerepelt a The Culling 2

2018. július 12.
1.4921
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Eléggé lehangoló látni, amikor egy korábban még úttörő és újítónak számító játék folytatás olyan szintű lebőgést produkál, melyet tényleg évekig fogunk emlegetni, és úgy tűnik, hogy ezeknek a sorába beáll most a The Culling 2 is.

Derült égből villámcsapásként jött a hír, miszerint a Xaviant egyik napról a másikra kiadja az egykoron nagy népszerűségnek örvendő battle royale játék következő felvonását, de arra valószínűleg ők sem számítottak, hogy a megjelenés után 18 órával, mindössze két játékos fog játszani a játékkal - a hír írásának pillanatában nagyjából tízen toporognak a Steamen.

A legtöbb egyidejűleg játszó egyén is mindössze 249 volt, azonban ez eléggé karcsú, ha azt nézzük, hogy ötven játékost igényel egy mérkőzés. A fejlesztők elhagytak mindent, amiért az első rész remek volt, és a jól működő közelharcot feláldozták a PUBG-féle fegyverhasználat lemásolásának oltárán.

Mondjuk a 20 dolláros árcímke és a "Nagyon negatív" Steam értékelés se segít szerencsétlen játék helyzetén, kíváncsian várjuk, mit lép ezután a lenyűgöző start után a Xaviant.
3 hozzászólás

WarriorAutobot

7 hónapja, 3 hete és 2 napja

WoW
Orbitális leégés... ebből már semmi nem lehet jó.

válasz erre

Ronalddo

7 hónapja, 3 hete és 3 napja

Ez ***** nagy!

válasz erre

Vidoros

7 hónapja, 3 hete és 3 napja

Neeeeeeeee!!!!!

válasz erre
The Culling 2
6.000 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

rDAVE profiljagery1113 profilja