Máris bemutatná az első Ampere architektúrára épülő GPU-kat az Nvidia?

2018. február 28.
3.0391
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Friss pletykák bukkantak fel az Nvidia háza tájáról, a WCCFTECH beszámolói szerint ugyanis a cég arra készül, hogy a március végén megrendezésre kerülő GTC 2018 részeként bemutatják az első Ampere architektúrán alapuló GPU-ikat.

Ez azért lenne kifejezetten meglepő, mert még a Volta architektúrára épülő grafikus vezérlők sem mutatkoztak be hivatalosan, noha technológiájuk már a Titan V modellben is megtalálható többek között, tehát a vállalat talán átugraná ezt az egészet.

Mivel az Nvidia a GTC-re tervezi a bemutatót, ezért sokan úgy vélik, hogy nem egy gamereknek szánt dolog kerülhet bemutatásra, ergo nem egy új GeForce kártyáról hullhat le a lepel, pláne annak fényében, hogy az Ampere architektúrát egyes források szerint nem is ilyen célra tervezték.

Jelenleg tehát több a kérdés, mint a válasz az Nvidia terveiről, de ha minket kérdeztek, sokkal nagyobb a valószínűsége annak, hogy a gyártó inkább a GDC expón jelent be majd valami olyan dolgot, ami minket, gamereket is érdekelhet.
2 hozzászólás

WarriorAutobot

1 éve, 10 hónapja és 7 napja

Még az előzőt se mutatták be akkor hova akarnak lépni előre?!?!

válasz erre

VaPe

1 éve, 10 hónapja és 7 napja

Na ez érdekesen hangzik!

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

rDAVE profiljaWickedSick profiljaRonalddo profiljagery1113 profiljaGargameth profiljaMitüzenarádió profiljaDav2377 profiljaBvektor profilja