Máris bebukta a Starlink: Battle for Atlas-t a Ubisoft, leállították a fizikai játékok gyártását

2019. április 05.
6.5211
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Bár sokan az évtized ötletének tartották a Ubisoft által kigondolt Starlink: Battle for Atlas-t, melynek a fizikailag gyűjthető, és az általunk építhető játékok adták volna a lényegét, azonban a franciák ma bejelentették, hogy a piac egy kicsit átformálta terveiket.

Olyannyira, hogy a napokban leállították a Starlink: Battle for Atlas-hoz kapcsolódó fizikai játékok gyártását, de maga a videojáték ezzel még nem szűnik meg, a franciák szerint mostantól a digitális tartalmakra fókusztálnak majd, így elsőként például a Star Fox küldetések elkészítésére.

A Starlink: Battle for Atlas bukása egyébiránt majdhogynem várható volt, hiszen korábban a Lego Dimensions és a Disney Infinity is ebben az irányban próbálkoztak, de jelentősebb sikert - dacára a nagy neveknek - egyik sem tudott elérni. Nem meglepő ezek után, hogy a Ubisoft is arra hivatkozva törölte terveit, hogy az eladások alulmúlták a várakozásaikat.
Starlink: Battle for Atlas-t, melynek a fizikailag gyűjthető, és az általunk építhető játékok adták volna a lényegét, azonban a franciák ma bejelentették, hogy a piac egy kicsit átformálta terveiket.'>
2 hozzászólás

WarriorAutobot

5 éve, 5 hónapja és 25 napja

Nem volt rossz, de ez is erősen réteg cucc, így nem csoda hogy bukó volt.

válasz erre

fighterlaci

5 éve, 5 hónapja és 26 napja

Várható volt, tényleg.

válasz erre
Starlink: Battle for Atlas
21.299 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja