Máris az Apex Legends következő karakterét tease-eli a Respawn

2019. október 10.
8.3681
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Crypto nem is olyan régen érkezett meg az Apex Legends legújabb harcosa, Crypto, de a Respawn Entertainment máris a következő jövevényt tease-eli, aki elviekben nem más lesz, mint Revenant.

Revenant neve már régebben is felmerült adatbányászok jóvoltából, még Wattson előtt, azonban most ismételten adatbányászok mutattak rá, hogy nagy valószínűséggel milyen küllemmel fog darálni a karakter a játékban, sőt mi több, ugyanebben a fájlban még egy másik szereplőre, Lobára is utalnak.

Máris az Apex Legends következő karakterét tease-eli a Respawn - 2. kép

Továbbá még négy karakter sziluettjét is kiszúrhatjuk, akik Bliss-hez, Downfall-hoz, és még két másik névhez tartoznak, de mégis jelenleg Revenant a legvalószínűbb, már ami a következő friss harcost illeti. Az ikonja alapján úgy tűnik, egy Pathfinderhez hasonló robottal van dolgunk, ugyanez az ikon pedig nemrégiben felbukkant Alex Garner pályatervező korábbi pályabemutatóján, így nagy valószínűséggel egy igen cseles tease-t láthatunk.

Apex Legends legújabb harcosa, Crypto, de a Respawn Entertainment máris a következő jövevényt tease-eli, aki elviekben nem más lesz, mint Revenant.'>
1 hozzászólás

Direktor

4 éve, 11 hónapja

Mennyi embert megmozgathatott most ez. röhögő smiley

válasz erre
Apex Legends
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja