Mario Power Tennis: Március elején érkezik

2009. január 20.
1.5791
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Alig több, mint két hét múlva elstartol Európában az első New Play Control label alatt újra kiadott, Game Cube klasszikus remake játék.

A sort a Pikmin első része nyitja február hatodikán, majd ezt követi közvetlenül, egy hónapon belül a második átgyurmázott, előző generációs nagy kedvenc, a Mario Power Tennis, tudtuk meg a Nintendo-tól, a mai nap folyamán. A kiotóiak egy egész seregnyi Game Cube játékkal támadnak a jövőben.

Köztük szerepel a Pikmin folytatása, valamint a Donkey Kong Jungle Beat, amelyek még nem rendelkeznek kőbe vájt megjelenési dátummal, esetükben a 2009 van érvényben, közelebbit nem tudunk egyelőre, de szemmel tartjuk sorsukat.

Viszont pontos debütálási napot már kapott a Mario Power Tennis, amely a New Play Control label neve alatt megjelenő átdolgozások követelményeihez híven, WiiMote mozgásérzékelős irányítást kap, plusz ezenfelül más egyéb extrákkal is kibélelik a kiotóiak.

Kapunk extra visszajátszási kamera opciókat, valamint lesz módunk osztott képernyőn is összecsapni, egy játékos, és egy barát felállásban. Jó hír azoknak, akik pályáznak a Pikmin-re, vagy a szóban forgó sport mókára, hogy a Nintendo finomított áron dobálja polcokra ismét a Wiimake-ket.

Mind a Pikmin, mind pedig a Mario Power Tennis 30 Fontos áron kerülnek forgalomba, a szokásos, teljes értékű játékokra biggyesztett 40 Fontos címkén szereplő ár helyett tehát 10 Fonttal kevesebb pénzösszegekért szerezhetjük be őket.
nincs még hozzászólás

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profilja