Mario és Sonic újra összecsapnak...

2009. február 11.
1.8301
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Aki tíz évvel ez előtt bedobja dédelgetett látomását a köztudatba, mely szerint egy napon, Mario és Sonic, a két ősi rivális közös játékban szerepelnek, zárt osztályra küldték volna, gyógyszeres kezeléssel.

Pedig ha akkoriban egy villanás erejéig láttuk volna a kusza jövőt, minket is egészségügyi gondozás alá rendelhettek volna. A Sega piaci pozíciójának jelentős mértékű gyengülése végül lehetővé tette, a japán konzolgyáros manapság szoftverfabrikálásból éldegél, de azt minden létező platformon művelik.

A tavalyi nyári olimpia tiszteletére, Mario és Sonic sportszerűen kezet rázott, fátylat borítottak a puskaporos múltra és békés módon rendezték számlájukat a sportpályán. A húzás olyannyira bejött, hogy a Sega egyik legerősebb húzócímévé avanzsált és a legfrissebb jelentések ezt még inkább alátámasztják, csak az Egyesült Királyságban több mint kettő, azaz 2 millió kópia talált gazdára a közös testmozgásból, Nintendo Wii és Nintendo DS platformokon.

Mivel a Sega lezsírozta a 2010-ben bonyolítandó, vancouver-i téli olimpia játékának exkluzív jogait, várható volt, hogy a két jump'n'run veteránt is újra stadionba küldik. Nos, hivatalosan még nem jelentették be a címet, viszont Dennis Kim, Winter Olympics liszenszelési direktora elárulta, számíthatunk az következő összecsapásra is, az olasz "csöves" és a villámlábú, tüskés hátú jövőre újfent megmérkőznek. Hivatalos bejelentés várható, valamikor a hét folyamán.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja