Mario & Sonic At The Olympic Winter Games: Promóciós gameplay trailer

2009. szeptember 05.
2.8721
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Mario és Sonic együtt erősebbek, mint bármely kiszuperált platformpáros, ezt minden kétséget kizáróan bizonyították fantasztikus sikereikkel.

A Nintendo Wii-re és DS-re megjelent első közös olimpiájuk több mint tízmilliós példányszámban talált gazdára globális viszonylatban, ősszel pedig érkezik a folytatás, a vancouver-i téli olimpia hivatalos logójával megbélyegezve. A kék sün és az olasz vízvezeték szerelő rendhagyó randevúja rengeteg pénzt hozott a konyhára, a második kör pedig ezt szeretné megtoldani újabb milliós eladásokkal.

A játék mechanikája a téli kiadásban sem fog lényegében változni, különféle sportágakban mennek majd a küzdelmek, csak immáron a jégen és havon csapnak össze a két univerzum ismert lakói. Sonic és Mario mellett mindkét játéknagyhatalom, a Sega és a Nintendo világából is érkeznek népszerű karakterek a nagy versengésre, velünk lesz például Sonic hű barátja, Tails, Amy Rose és Dr. Robotnik, vagy a másik oldalon Luigi, valamint Mario esküdt ellensége Bowser. A produkciót japánban a Nintendo, Európában, és Észak-Amerikában a Sega segíti piacra, ahogy az előző epizód esetében is történt. Egy vadonatúj promóciós jellegű gameplay videó demonstrálja a játékmenetet, a WiiMote és a Balance Board használatát. Érdemes meglesni, milyen is egy vérbeli casual alkotás. Ilyen!

#tv#
1 hozzászólás

richie8

11 éve, 7 hónapja és 19 napja

Ennek is sikerek lesz ahogy érzem, és grafikailag sem utolsó a Wii platformján. A videó is jó lett.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások