Mario & Sonic At The Olympic Winter Games: Nintendo DS gameplay videó

2009. szeptember 13.
2.4521
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Mario és Sonic első, közös, önálló szereplése nem gyengén volt sikeres a Nintendo konzoljain, így nem meglepő, ha a nyári olimpiát hamarosan a téli is követi, mókásan megjátékosított formában.

A napokban került kezünk ügyébe a Nintendo Wii-s verzió egy remek videója, azt pedig most a kis testvér követi, a DS-es inkarnációból mutatunk rövidke mozgóképes demonstrációt. A dupla kijelzőt a srácok a megszokott módon töltötték ki, az egyiken a játék zajlik, míg a másik az aktuális helyzetünkről informál.

A Nintendo és a Sega népes univerzuma ezúttal is számos régi ismerőssel képviselteti magát, Yoshi, Donkey Kong, Knuckles, Amy Rose, Peach, és Sonic is feltűnik a gameplay mozi képkockáin, amint egymással versengnek ezúttal már a havon. A grafika a portábilis kivetülésben persze lényegesen gyengébb lesz, mint a nagyságrendekkel erősebb Wii hardverén futó változat, ám a játékmenet és a produkció felépítése gyakorlatilag megegyezik a nagy testvérével. Mozgásban a DS-es konverzió, fókuszban a hódeszkával...

#tv#
1 hozzászólás

richie8

11 éve, 7 hónapja és 18 napja

Még a DS verzió is egész tetszetős ebből a játékból. Ütni fog a megjelenése..

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
XTomiX0029 profiljamarco profiljaBotyi profilja