Mario a gyerekszedő

2008. március 19.
4.2821
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Gömi profilja, adatai
Gömi
A gyerekek kedvencéből a gyerekek réme lett szegény Mario.

Pedig sokféleképp ábrázolták már, és minden egyes róla készült képen úgy jelenik meg, mint egy kedves, vidám fickó. Egészen eddig. Valaki csúnya tréfát űzött ugyanis vele, és ebben a PhotoShop is csúnyán bűnrészes. Még szerencse, hogy Mario marad játékfigurának, mert ha igazi lenne, bizony tényleg nem a gyerekek kedvence lenne, hanem gyerekeket lehetne ijeszgetni vele.

Viselkedj, különben elvisz a gyerekszedő! Szól rá a szülő a rosszalkodó csemetéjére. Annak idején, mikor még hittem a mikulás, gólya, meg a gyerekszedő létezésében, akkor ez utóbbbi úgy élt a fantáziámban, mint egy mogorva vénember, aki utánfutós sárga zsigulival rója az utcákat, becsönget mindenhová és elviszi a rossz gyerekeket. Mikor megláttam Mario legújabb arcát, nekem rögtön a gonosz gyerekszedő jutott eszembe.

Legutóbb akkor láttam ilyesmit, mikor Oliver Kahn-ról lasított közeliket mutogattak, miközben épp a Bayern védőire ordít. No, ott is kilehetett volna tenni "a gyengébb idegzetűek ne nézzék" feliratot, de az új Mario még Kahn-t is übereli. A "Pixeloo" nick névre hallgató valaki elképesztő dolgot művelt: A Photoshop segítségével összemaszkírozta Mario-t egy ismeretlen létező ember fényképével. Az eredmény magért beszél... Szóval ezek után akár úgy is ijesztgethetjük a rosszalkodó apróságokat, hogy: Viselkedj, mert elvisz a Mario!

3 hozzászólás

Vendég

14 éve, 3 hónapja és 6 napja

ahakacsintó smileykacsintó smileykacsintó smileykacsintó smileykacsintó smileykacsintó smiley

válasz erre

Vendég

16 éve, 7 hónapja és 20 napja

szeret ném tudni nien koroszálynaak mmej játék ajánlottszomorú smileyszomorú smileyszomorú smileyszomorú smileyszomorú smiley

válasz erre

FutuRetrO

17 éve, 5 hónapja és 23 napja

Beleöregedett Sonic-kal való ádáz csatározásaiba. röhögő smiley
A sorsa elkerülhetetlen volt! menő smiley

válasz erre
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljamarco profiljaXTomiX0029 profilja