Mario + Rabbids Kingdom Battle: ki az a Mario?

2017. augusztus 08.
3.1511
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Ubisoft egy újabb trailerrel lepett meg minket az év egyik legjobb és legkülönlegesebb Nintendo Switch-exkluzív kalandjáról, avagy a Mario + Rabbids: Kingdom Battle-ről, amelyben a főszerepet a legendás kis bajszos hős, Mario kapta.

A videó konkrétan arra kíván választ adni, hogy ki az a Super Mario, ergo másfél percen keresztül azon fáradozik benne a Ubisoft, hogy bemutassák nekünk kedvencünket, aki több évtized elteltével is képes lesz meglepetést okozni számunkra - többek között például néhány különleges felszereléssel.

Mindeközben nem elfelejteni, hogy a Mario + Rabbids: Kingdom Battle megjelenésére már nem is kell sokat várnunk, hiszen a Nintendo Switch-exkluzív alkotás augusztus 29-én érkezhet, méghozzá az alábbi formában megismerhető, ezúttal tényleg nagyon szuper Mario-val.

Nézd nagyban ezt a videót!5 hozzászólás

totyak

4 hónapja, 2 hete és 1 napja

Ha lenne szviccsem, ez a játék akkor is kimaradna. Nem tetszik a koncepció.

válasz erre

WarriorAutobot

4 hónapja, 2 hete és 2 napja

Egy nekifutást megér a játék.

válasz erre

rDAVE

4 hónapja, 2 hete és 2 napja

Mordorer írta:
Mondjuk Mario "kicsit" ismertebb a Rabbids nyulaknál de mindegy. Ubisoft.....
A Rabbids elég ismert és ez most igen jó alkalom arra, hogy az összes Nintendo játékos megismerhesse a legnagyobb karakterük mellett. Később sokkal könnyebb lesz Rabbids játékot kihozni, ha szeretnének. Plusz Mario játék nem igazán jelent anyagi kockázatot, így az Ubi nyugodtabban fejleszthet exkluzív játékot egy (legalábbis még) rétegkonzolra. Nintendo meg örül minden külső játéknak, mert nekik is véges az erőforrásuk és nem tudnak elég játékot fejleszteni egyedül. Jól ismert karakterek, egyedi játékmenet, várható jó bevételek... Szerintem mindenki jól jár ezzel.

válasz erre

petrovicsz

4 hónapja, 2 hete és 2 napja

Ez de rohadt várós game! Kell egy Switch!

válasz erre

Mordorer

4 hónapja, 2 hete és 2 napja

Mondjuk Mario "kicsit" ismertebb a Rabbids nyulaknál de mindegy. Ubisoft.....

válasz erre
Mario + Rabbids: Kingdom Battle
16.390 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WillThaWheel profiljaEAG1 profiljaNeurotic profiljaWarriorAutobot profiljahamzai profiljagery1113 profiljaLaci721 profiljaMarduk profilja