Már előrendelhető az Asus Eee Keyboard

2010. május 02.
2.1081
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
Több mint egy év és többszöri halasztás után, az Asus végül bejelentette, hogy piacra dobja az Asus Eee Keyboard típusjelzéssel ellátott "billentyűzetét".

Az Asus Eee Keyboard különlegessége, hogy nem csak beviteli eszközként lehet használni, hanem önálló számítógépként is, ugyanis borítása alatt egy komplett PC kapott helyet. A rendszer helyigényére nem lehet panasz, ugyanis mindössze 145 X 425 X 24,4 milliméteres mértekkel, valamint alig 1,1 kilogrammos súllyal büszkélkedhet.

A számítógépen a numerikus billentyűzet helyét egy 5 inches, több érintés kezelésére is alkalmas kijelző vette át, ami a 800 X 480-as natív felbontással rendelkezik. Az Asus Eee Keyboard az Intel 945GSE + ICH7-M chipkészlet páros köré épül, és az Intel 1,60GHz-es Atom N270-es központi feldolgozójával van felvértezve, amit egy 1GB RAM-al feltöltött DDR2-es memóriarendszerrel társítottak a tervezők. Az adatok tárolásáról változattól függően egy 16GB-os vagy egy 32GB-os szilárdtest-meghajtó (SSD) gondoskodik, amikre a gyártó a Microsoft Windows XP Home Edition operációs rendszert telepítette.

A gép hálózati rendszerét egy Gigabit Ethernet vezérlő, egy 802.11b/g/n szabványú WiFi modul, és egy Bluetooth 2.0 adapter alkotja. A konfiguráció el van még látva a Broadcom 70010/70012-es video dekóderével, és egy beépített akkumulátorral is, ami négy óra folyamatos üzemidőt képes biztosítani. A külső részen található egy WiFi + UWB antenna (Ultra-Wideband), egy D-Sub VGA és egy HDMI, három darab USB 2.0, egy RJ-45 LAN, valamint egy mikrofon és egy fejhallgató csatlakozó. Az Asus Eee Keyboard már előrendelhető a nagyobb külföldi webáruházaktól 599$-os áron.
2 hozzászólás

richie8

7 éve, 11 hónapja és 1 napja

Durva hogy egy "billentyűzetbe" mennyi minden belefér hardverileg Mechanikus + érintőképernyő, van itt minden. 600 dollárért mondjuk elgondolkodnék rajta

válasz erre

skyman

11 éve, 6 hónapja és 2 napja

Aztak...va
Hát ez nem rossz egy gépezet
Ezt lehet nem kell szétverni, mert drága potolni

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

kylx profiljarDAVE profiljagery1113 profiljaGargameth profilja