Márciusra csúszott a Lego Star Wars III: The Clone Wars megjelenése

2011. január 31.
3.8631
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Sajnos újabb videojáték csúszásáról számolhatunk be nektek ezen a hideg, télies napon, a LucasArts srácai ugyanis hivatalos közleményben adták a világ tudtára, hogy a Lego Star Wars III: The Clone Wars-szal kapcsolatban korábban már kihirdetett februári megjelenési dátum nem érvényes többé, ugyanis valamivel több, mint egy hónapos csúszás várható a játéktól, ennyi plusz idő kell még ugyanis ahhoz, hogy végezzenek a munkálatokkal.

Természetesen az illetékesek kijelölték az új megjelenési időpontokat is, így már biztosra vehetjük, hogy a harmadik kocka-Star Wars kaland március 22-én lát napvilágot a tengerentúlon, és három nappal később, március 25-én itt, az öreg kontinensen.

Bővebb információnk az esettel kapcsolatban sajnos nincs, így törődjünk bele abba, hogy csak március végén kezdhetünk el ismét legózni, méghozzá PC-n, PlayStation 3-on, Xbox 360-on, PSP-n, valamint Nintendo Wii-n és DS-en. Jegyezzük szépen az elhangzottakat!
4 hozzászólás

Vendég

14 éve, 1 hónapja és 25 napja

Vendég írta:
nem kár érte, senkinek nem fog hiányozni.mosolygó smiley
mi nem fog hiányoznimosolygó smiley

válasz erre

Vendég

14 éve, 1 hónapja és 25 napja

ez szemécség még öt nap meglepődött smiley

válasz erre

Vendég

14 éve, 3 hónapja és 17 napja

nem kár érte, senkinek nem fog hiányozni.mosolygó smiley

válasz erre

uhrindam

14 éve, 3 hónapja és 17 napja

Az érdeklődésem a LEGO játékok iránt, a LEGO Indiana Jones első része óta igencsak megcsappant, szerintem ez ezen játék kapcsán sem lesz másképp.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja