Márciusban érkezik a Just Cause 2

2009. november 25.
1.7871
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Square Enix és az Avalanche csapatai végre bejelentették azt, amire már valóban régóta várt a játékos társadalom határok nélküli akciózásra szerelmes rétege, hiszen a hosszú-hosszú hónapok óta készülő Just Cause 2 végre megjelenési dátumot kapott.

Ráadásul nem is olyan távoli megjelenési dátumot, hiszen kiderült, hogy az illetékesek a jövő esztendő márciusában, Európában 26-án, míg Amerikában három nappal korábban, avagy 23-án szeretnék a boltokba juttatni alkotásuk második epizódját, a szokásos triumvirátusra, avagy PC-re, Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra.

Az interaktív akciófilmnek is betudható Just Cause 2 tehát alig négy hónap múlva befut a fanatikusokhoz, az örömhírt azonban nem tudjuk, de talán nem is kell további apróságokkal koronázni. Aki látnivalókra, bővebb információkra, esetleg képekre kíváncsi a programmal kapcsolatban, az oldalunkon visszakeresve mindegyikbe belefuthat. A lényeg tehát még egyszer csak annyi, hogy március végén, nálunk egészen pontosan 26-án vár ránk Panau szigete, és a féktelen akciók. Várjuk sok szeretettel!

Just Cause 2 végre megjelenési dátumot kapott.'>
1 hozzászólás

richie8

11 éve, 7 hónapja és 6 napja

Óriási nagy átalakításon vett részt az első epizód óta, nekem nagyon bejött. Hatalmas a világ, a fegyverek is szép számban megjelennek, és a küldetések is ötletesek.

válasz erre
Just Cause 2
11.900 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja