Márciusban érkezik a DSi XL Európába

2010. január 14.
1.8721
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Yoyo profilja, adatai
Yoyo
A Nintendo ma jelentette be, hogy Európában Március 5.-én jelenik meg a DSi XL, a népszerű kézikonzol óriásváltozata.

A boltok polcairól borvörös és sötétbarna színekben emelhetjük le a készüléket, s az eredeti DSi funkciók mellett más lehetőségekkel is felruházták az megnövelt méretekkel rendelkező XL változatot. A DSi XL-en található két, egyenként 4,2 inches képernyő 93 százalékkal nagyobb, mint a DS Lite kijelzője. A megnagyobbított stylus pedig gondoskodik arról, hogy kényelmesen játszhassunk, ha ezt a változatot vásároljuk meg.

A DSi XL ugyanazokat a funkciókat foglalja magában, mint a DSi, így ismét lehetőségünk lesz fotók tárolására és megtekintésére, kedvenc zenéink lejátszására, valamint a Nintendo online játékletöltő szolgáltatását, a Nintendo DSi Shop-ot is elérhetjük a készüléken keresztül. A megnövekedett képernyők miatt az interneten való böngészés is egyszerűbbé válik. A DSi XL a Nintendo kézi-konzoljának a negyedik változata, amely megjelenésekor hatalmas népszerűségre tett szert Japánban.
1 hozzászólás

richie8

11 éve, 6 hónapja és 12 napja

A DS így is elég kelendő volt, hát még így, igen tetszetős ez a borszínű megvalósítás, és a nagyobb kijelző sem utolsó dolog. Minden adott egy újabb sikeres kézikonzolhoz.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profilja