Márciusban érkeznek a Turtle Beach legújabb Xbox One kiegészítői

2014. február 12.
1.5871
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A Microsoft végre megtalálta új vezetőjét, így bizonyára sokan gondolják, hogy itt az ideje felvenni a kesztyűt a PlayStation 4-el szemben, ez pedig egy igen nagy feladatnak ígérkezik, de messze nem lehetetlen.

Ehhez egyrészt egy kicsit jobb marketing szükségeltetik, másrészt azonban sokat dobhat egy termék megítélésén a gyártó partnerei és az ő specifikus megoldásaik. A Turtle Beach viszonylag ismert névnek számít a piacon, így lehetséges, hogy a két cég együttműködéséből mindkét fél profitálhat.

A gyártó ugyanis március 7-én két igen jó terméket kínál majd elsősorban az Xbox One tulajdonosoknak. Az Ear Force XO SEVEN személyében egy komfortérzetet és minőséget előtérbe helyező vezeték nélküli headsetet ismerhetünk meg, amit a párnázott fejpánt és a memóriahabos, valamint zajszigetelő fülpárnák is jól példáznak. A levehető mikrofon és a mobileszközök támogatása további dicséretet érdemel.

Márciusban érkeznek a Turtle Beach legújabb Xbox One kiegészítői - 2. kép

Az Ear Force XO FOUR személyében egy remek kialakítással rendelkező vezeték nélküli fülest ismerhetünk meg, mely a hozzá adott 3,5mm-es kábelek segítségével az egyszerűbb mobileszközökkel is jó viszonyt képes ápolni. A nagyobbik modell 160 dollárba (37 000 Ft) kerül majd, míg a kistestvér 100 dolláros (23 000 Ft) árcédulát kapott.
új vezetőjét, így bizonyára sokan gondolják, hogy itt az ideje felvenni a kesztyűt a PlayStation 4-el szemben, ez pedig egy igen nagy feladatnak ígérkezik, de messze nem lehetetlen.'>
5 hozzászólás

NomarCube

11 éve, 1 napja

Ez ebben a formában miért is XO kiegészítő?

válasz erre

Vendég

11 éve, 1 napja

nagyon tetszik!mosolygó smiley

válasz erre

totyak

11 éve, 1 napja

Szép is, jó is, drága is.

válasz erre

Bvektor

11 éve, 1 napja

Elég jól néz ki, főleg az ára. Mondjuk szeretném tudni, hogy mi a különbség a kettő között, de ha a kicsi is vezeték nélküli lehet beruházok egyre PChez, persze ha támogatja (mondjuk ha telefont támogat akkor valószínűleg)

válasz erre

kpal

11 éve, 1 napja

fülesek nagyon jók kacsintó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaKisember001 profilja