Márciusban érkezik a Ghostbusters: Sanctum of Slime

2011. január 28.
1.8971
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az Atari brigádja a tegnap esti órákban egy pár szavas Twitter bejegyzésben adta a rajongók tudtára, hogy egészen pontosan egy hónap múlva, tehát március végén már szeretnék megjelentetni a legújabb Ghostbusters játékot, avagy a Sanctum of Slime-ot.

A hivatalos "csipogás" értelmében a játék egészen pontosan március 23-án kerülhet fel a PlayStation Network-re és az Xbox Live-ra. A dátum elméletileg Európára érvényes, ugyanakkor csak a két konzolra.

A legújabb Szellemirtók alkotás ugyanis PC-re is megjelenik majd, ám arról nem szólt a fáma, hogy a játékgépes verziókkal egyazon időpontban, vagy valamikor később kíván eljutni a fanatikusokhoz, véleményünk szerint inkább utóbbi a járható út. A Sanctum of Slime betöltését követően egyébiránt egy igazán kiváló, kooperatív mókára kiélezett alkotásba csöppenhetünk, ahol célunk nem lesz más, mint New York városának megmentése, amit természetesen nem rózsaszín pónilovak, hanem gonosz szellemek leptek el. Megjelenés tehát március végén, a további pontosításokért várjunk türelemmel!
2 hozzászólás

totyak

10 éve, 6 hónapja és 27 napja

Bár ne jelenne meg. Bukás lesz.

válasz erre

Vendég

10 éve, 7 hónapja és 1 napja

csunya játék lesz

válasz erre
Ghostbusters: Sanctum of Slime
2.000 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Gargameth profilja