Márciusban PS4-re is megjelenik a Skyforge

2017. február 17.
4.5201
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A PlayStation Blogon tett hivatalos bejelentés értelmében PC után hamarosan PS4-re is megjelenhet majd a Skyforge címre keresztelt ingyenes MMORPG, amelyben halhatatlanként lehetőségünk nyílik csatlakozni a harcokhoz, hogy megvédjük szülőföldünket a betolakodóktól.

A Skyforge egy igazán különleges MMO, amelyben Aelion földjén járunk majd, középpontjában ősi technológiákkal, erőteljes mágiával, valamint sci-fi és fantasy elemekkel kell szembeszállnunk az idegenek inváziójával szemben.

Ha téged is érdekel PS4-en a Skyforge, van egy jó hírünk: ha még most regisztrálod magadat rá, a megjelenéskor a játékkal együtt ingyen letöltheted magadnak hozzá az Immortal Pack-kot, amelyben rengeteg extrát találhatsz magadnak. Sőt mi több, a PS Plus felhasználók az Immortal Plus Pack-ot szerezhetik meg maguknak, amelyben egy Wings of Vows nevű speciális szárny lesz a további extra.
Skyforge címre keresztelt ingyenes MMORPG, amelyben halhatatlanként lehetőségünk nyílik csatlakozni a harcokhoz, hogy megvédjük szülőföldünket a betolakodóktól.'>
1 hozzászólás

Tommy

7 éve, 9 hónapja és 11 napja

Elég jól hangzik! meglepett smiley

válasz erre
Skyforge
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja