Márciusban jelenhet meg a Biomutant? (FRISSÍTVE!)

2020. február 09.
8.3291
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Az ex-Avalanche-es srácokból összeverbuválódott Experiment 101 már 2015 óta hegeszti az igencsak ígéretes, Biomutant névre hallgató alkotásukat, ellenben többszöri halasztáson is átesett már a szoftver, mostanra pedig már fogalmunk sincs, mikor jelenik meg.

Egy kisebb európai viszonteladó, az Instant Gaming felületén bukkant fel egy esetleges megjelenési dátum, viszont érdemes masszívan szódával fogyasztani az infót, hiszen nem tudni, hogy ténylegesen van-e valóságalapja. Szerintük ugyanis 2020. március 17-én debütál a Biomutant.

FRISSÍTÉS: Kiadói információk alapján néhány hete a Game Channel partnere, a Play 24/7 is ezzel a dátummal listázza a Biomutant játékot, ami megerősíteni látszik az információkat - igaz, csak a konzolos verziók esetén. Ez az "apró" részlet a hír írásakor elkerülte a figyelmünket...

Az esetek többségében az olyan "nagyok" szivárogtatnak ki idő előtt pontosan megjelenéseket, mint például az Amazon, azonban az Instant Gaming távolról sem akkora kaliber, viszont a Play 24/7 információi megalapozottnak tűnnek - persze azért fenntartásokkal kezeljük a dátumot.
4 hozzászólás

VaPe

1 hónapja, 3 hete és 6 napja

Kizárt. Csak ingyenreklám kellett az oldalnak.

válasz erre

Mordorer

2 hónapja,

Nagyon húzzák a játékot.

válasz erre

Patrik94

2 hónapja,

Én nagyon örülnék neki, az biztos!

válasz erre

Direktor

2 hónapja,

Hát sajna ez biztos csak egy figyelemfelkeltő próbálkozás...

válasz erre
Biomutant
15.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljarDAVE profiljaNeurotic profiljagery1113 profiljamarco profiljasony1515 profilja