Márciusban is elárasztják a Hitman 2 játékosait friss tartalommal

2019. március 10.
7.6061
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Az IO Interactive továbbra is egy szolgáltatásszerű üzleti modellben terelgeti a Hitman 2-t, ennek értelmében borítékolható a folyamatosan frissülő tartalom, például most megmutatták a közönségnek, mire számíthatunk márciusban.

Sőt, nemcsak, hogy publikálták a roadmapet, de már tegnap be is bikázták az egészet egy új Elusive Targettel, Dame Barbara Elizabeth Keatinggel, avagy a The Politiciannel. A hölgyemény 10 napig tanyázik Hawke's Bay-ben, viszont csak óvatosan, ugyanis a nő dublőre is a helyszínen van, és bár mindkettejük kivégzésével is sikeresen zárul a küldetés, a jobb értékelés érdekében érdemes lesz kideríteni, ki az igazi kettejük közül.

Március 14-én jön a The Butler Dit It kihívás, majd a Murphy's Luck névre hallgató Featured Contract érkezését várjuk, melynek keretében március 18-áig várnak a fejlesztők Contract-ötleteket a Szent Patrik nap jegyében, majd március 21-én kiválasztják a legjobb tervezetet - erről az egészről ITT olvashattok bővebben.

Az Expansion Pack 1 és az Expansion Pass birtokosai új Sniper Assassin térképre is számíthatnak március 26-án, majd 28-án visszatérünk Kolumbiába a The Delgado Larceny Escalation Contractra, végezetül pedig 29-én jön a The Black Hat nevű Legacy Elusive Target, akinek kiiktatására szintén 10 napunk lesz.

Nézd nagyban ezt a videót!



Hitman 2-t, ennek értelmében borítékolható a folyamatosan frissülő tartalom, például most megmutatták a közönségnek, mire számíthatunk márciusban.'>
2 hozzászólás

[Tiltott felhasználó!]

5 éve, 6 hónapja és 15 napja

[Tiltott felhasználó!]

fighterlaci

5 éve, 6 hónapja és 16 napja

De jó hogy végül kiadták ezt a játékot. Lassan neki is fogok. röhögő smiley

válasz erre
Hitman 2
11.499 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
totyak profiljamarco profilja