Márciusban indul a PS4-es Spider-Man által ihletett Pókember képregény-sorozat

2018. december 18.
6.5961
Maniac profilja, adatai
Maniac
Olyan nagy dolgot alkotott a Marvel világában az Insomniac Games a Spider-Man videojátékkal, hogy az alaposan megihletett más művészeket is, ezáltal márciusban egy kapcsolódó Pókember képregény-sorozat indulhat útnak.

A Spider-Man: City at War címre keresztelt hatrészes alkotás fő sztoriszála a videojátékon alapul, beleértve a hozzá érkezett és érkező letölthető tartalmakat, de a hírek szerint még a sztori néhány újabb momentumára is fényt deríthetünk belőle.

A képregény-sorozat írója egyébiránt Dennis Hopeless (Spider-Woman) lesz, és míg a fő rajzolónak Michele Bandinit választották, az első rész borítóját Clayton Crain alkotja, de lesznek különféle borítóvariánsok is Tim Tsang, David Nakayama, Gerardo Sandoval és Adi Granov részéről.

Márciusban indul a PS4-es Spider-Man által ihletett Pókember képregény-sorozat - 2. kép

3 hozzászólás

WarriorAutobot

4 hónapja, 1 hete és 6 napja

Érdekesen hangzik.

válasz erre

Marduk

4 hónapja, 2 hete

Gólem írta:
Képregényből - játék - játékból - képregény. Bravó.
Képregényből ihletett játék, ami megihletett egy képregényt. A Silent Hill Homecoming is vett át a 2006-os filmből elemeket.

válasz erre

Gólem

4 hónapja, 2 hete

Képregényből - játék - játékból - képregény. Bravó.

válasz erre
Spider-Man
18.789 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljaTuhajohn profiljaWarriorAutobot profiljaEAG1 profiljasony1515 profiljamarco profiljaretePceldaK profiljahavrillal profiljagery1113 profiljaitalianman profilja