Márciusban érkezhet az NVIDIA csúcskártyája

2017. január 11.
3.5271
petike737 profilja, adatai
petike737
Az NVIDIA kapcsán már viszonylag régóta pletykálják, hogy érkezőben van egy újabb Ti modell, mely a jelenlegi kínálat egyik legerősebb darabja lehet, nemrég pedig újabb hírek érkeztek az új csúcskártyákról.

A közösség és az újságírók nagy része az év első napjaira, egészen pontosan a CES 2017-re várta a GTX 1080 Ti-t, ám az NVIDIA nem vitte ki azt. Vélhetően ők is jól átlátták, hogy az AMD újdonságai mellett nem szólna olyan nagyot az új kártya, de egy következő rendezvényen állítólag már bemutatják.

Egészen pontosan a márciusi PAX East lehet a befutó, amely amúgy is egy gamer-orientált rendezvény., így kapóra jöhet a cégnek. Az szinte biztosra vehető, hogy az úgynevezett "Founders Edition" bemutatása után a nagyobb partnerek szinte azonnal közzéteszik a saját kínálatukat is, így márciusban rengeteg új kártyára számíthatunk.
5 hozzászólás

kpal

1 éve, 1 napja

Titan sorozat az befagyott ?

válasz erre

William

1 éve, 2 napja

remélem az előzök ára lemegy

válasz erre

WarriorAutobot

1 éve, 3 napja

Én meg még örülnék egy 106-nak is.
Bár remélhetőleg a bejelentés után lentebb megy az áruk.

válasz erre

totyak

1 éve, 3 napja

Nagyjából lehet tudni mire lehet számítani. A Titanium modellek mindig egy pár százalékkal erősebbek a sima kiadásnál, nyilván itt is ez várható.

válasz erre

1090-ről vagy bármi lesz a neve arról jöhetne már valami info .

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Imperator profiljagery1113 profiljaBvektor profiljabernice profiljaWarriorAutobot profiljaM.O.R.P.H. profiljaLaci721 profilja