Márciusban érkezhet az NVIDIA csúcskártyája

2017. január 11.
3.5091
petike737 profilja, adatai
petike737
Az NVIDIA kapcsán már viszonylag régóta pletykálják, hogy érkezőben van egy újabb Ti modell, mely a jelenlegi kínálat egyik legerősebb darabja lehet, nemrég pedig újabb hírek érkeztek az új csúcskártyákról.
 

A közösség és az újságírók nagy része az év első napjaira, egészen pontosan a CES 2017-re várta a GTX 1080 Ti-t, ám az NVIDIA nem vitte ki azt. Vélhetően ők is jól átlátták, hogy az AMD újdonságai mellett nem szólna olyan nagyot az új kártya, de egy következő rendezvényen állítólag már bemutatják.

Egészen pontosan a márciusi PAX East lehet a befutó, amely amúgy is egy gamer-orientált rendezvény., így kapóra jöhet a cégnek. Az szinte biztosra vehető, hogy az úgynevezett "Founders Edition" bemutatása után a nagyobb partnerek szinte azonnal közzéteszik a saját kínálatukat is, így márciusban rengeteg új kártyára számíthatunk.
5 hozzászólás

kpal

10 hónapja, 1 napja

Titan sorozat az befagyott ?

válasz erre

William

10 hónapja, 2 napja

remélem az előzök ára lemegy

válasz erre

WarriorAutobot

10 hónapja, 3 napja

Én meg még örülnék egy 106-nak is.
Bár remélhetőleg a bejelentés után lentebb megy az áruk.

válasz erre

totyak

10 hónapja, 3 napja

Nagyjából lehet tudni mire lehet számítani. A Titanium modellek mindig egy pár százalékkal erősebbek a sima kiadásnál, nyilván itt is ez várható.

válasz erre

miertkellettaregbevezetes

10 hónapja, 3 napja

1090-ről vagy bármi lesz a neve arról jöhetne már valami info .

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaPaint profiljaWillThaWheel profiljaMarduk profiljaszepijani profiljaLaci721 profiljaturatur profiljaszattila profiljaImperator profiljatotyak profilja