Március végén jön a LEGO Marvel's Avengers első DLC-je

2016. március 18.
4.2211
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Traveller's Tales csapata végre pontos részletekkel szolgált azzal kapcsolatban, hogy milyen extra tartalmakkal is szeretnék majd felvértezni a jövőben a LEGO Marvel's Avengers-t.
Advertisement

Ennek köszönhetően kiderült, hogy az öt DLC csomag közül az első már március 29-én megjelenhet majd 3 dolláros áron, ami az összes bővítményre érvényes árszabás lesz, de a 10 dolláros Season Pass megvásárlásával természetesen egyszerre is lecsaphatunk majd az egészre.

Az első bővítmény - amely tehát a hónap végén érkezik - egyébiránt a Classic Captain Marvel Character & Level Pack névre hallgat majd, középpontjában Marvel Kapitánnyal, aki éppen New York városának megmentésére készül. A csomagban nyolc játszható karakter, egy új jármű, valamint egy vadonatúj pálya is elérhető lesz.

A sorban a második DLC a Classic The Masters of Evil Character & Level Pack, amelyben egy klasszikus, 1963-as képregényes sztori elevenedik majd meg előttünk, középpontban a Bosszúállókkal, valamint Baron Zemo-val. A DLC 11 új játszható karaktert, valamint egy új pályát hoz, és még március 29-én ez is befuthat.

Még tavasszal azonban három további kiegészítőre is számíthatunk majd. Ezek sorban a Classic Black Panther Character & Level Pack, az All-New, All-Different Doctor Strange Character & Level Pack és a Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D. Character & Level Pack lesznek, amelyek összesen 30 további játszható hőssel, két extra járművel és három új pályával bővítik ki az alapokat.

Március végén jön a LEGO Marvel's Avengers első DLC-je - 2. kép

2 hozzászólás

kpal

8 éve, 8 hónapja és 10 napja

Ravor írta:
Na, a fiatalabb generáció örülhet, lesz mivel csapatni röhögő smiley
Én csapatom ,de talán beférek a "fiatal" szó alá. röhögő smiley

válasz erre

Ravor

8 éve, 8 hónapja és 10 napja

Na, a fiatalabb generáció örülhet, lesz mivel csapatni röhögő smiley

válasz erre
LEGO Marvel's Avengers
8.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
totyak profiljaManiac profiljamarco profilja