Március végén érkezik Japánba a Final Fantasy IV: Complete Collection

2011. január 04.
2.2171
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Square Enix brigádja néhány órával ezelőtt végre pontos megjelenési dátummal ruházta fel a néhány hete már ismert Final Fantasy IV: Complete Collection címre keresztelt kollekciót, ami egyelőre sajnos csak és kizárólag Japán határain belül várható a boltok polcaira, de ne mondjunk le arról, hogy valamikor a jövőben érthető nyelvű változat is készül belőle, például a mi régiónknak.

Az Final Fantasy IV újrakiadása ugyanis megérdemelné azt, hogy ne maradjon a keleti szigetország határain belül.

A kizárólag PSP-re érkező kollekcióban ugyanis az alapjáték mellett egy mellékszálat - The After Years - is felgöngyölíthetünk majd, ráadásul mindkettőt felturbózott kinézettel. Ferde szemű kollégáink mindezt beszerezhetik majd letölthető formában, UMD lemezen, de egy brutális gyűjtői kiadásban is, amely egy pazar dobozban kap helyet, művészeti könyvvel, végigjátszással, zenei lemezzel és egyebekkel. Ezek után tehát nincs más dolgunk, mint összetenni a két kezünket, és egy európai megjelenésért imádkozni.
1 hozzászólás

totyak

11 éve, 7 hónapja és 6 napja

Nem kellett lemondani és nem is kellett sokat várni az érthető nyelvre, mindössze egy hónappal a Japánok után világszerte is megjelent a játék.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
XTomiX0029 profiljamarco profilja