Március közepén érkezik a Mortal Kombat PlayStation 3-as demója

2011. március 04.
2.7041
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Warner brigádja a mai napra virradóra végre megerősítette, hogy jóval a Mortal Kombat április 21-re tervezett premierje előtt belekóstolhatunk majd a klasszikus verekedős játék legújabb epizódjába.

Sőt, aki korábban a PlayStation Plus szolgáltatás előfizetőjévé szegődött, az még korábban, hiszen a rendszerért pénzt áldozók számára jövő héten, egészen pontosan március 8-án már vár a kipróbálható változat, míg a mezei PlayStation 3 felhasználók Nemzeti Ünnepünkön, március 15-én tölthetik a demót, bár reméljük, hogy ezt a napot ti sem játékkal, sokkal inkább megemlékezéssel töltitek majd.

A demó egyébiránt Xbox Live-ra is megérkezik, a hivatalos közlemény szerint azonban csak egy későbbi időpontban. Hogy pontosan mikor, azt egyelőre sajnos nem tudjuk, de betöltését követően négy harcos bőrébe bújhatunk bele, akik név szerint Scorpion, Sub-Zero, Mileena és Johnny Cage lesznek. Velük verekedhetünk tehát majd néhány kellemes órát, méghozzá a Living Forest, valamint a Pit küzdőtereken, ha úgy hozza a kedvünk, akkor akár egy hús-vér barátunk ellen is.
1 hozzászólás

Vendég

14 éve, 14 napja

joci vagyok

jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó? röhögő smileyröhögő smileyröhögő smileyröhögő smileyröhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja