Március elején érkezhet Európába a Pokémon Black and White

2011. január 03.
1.5691
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az elmúlt hetekben már a sokadik pletykát hallhatjuk a Japánban óriási sikereket elért Pokémon Black and White című, kizárólag Nintendo DS-re készült alkotásról, amely bár szinte biztosan megérkezik nyugatra is, a nagy kérdés csupán az, hogy ez a nagy esemény mikor történik meg? Legutóbbi információink szerint áprilisban lehet esedékes a premier, ám a Gamekyo szerint lényegesen korábban, már márciusban megérkezhet a játék nyugati változata, méghozzá Európába is.

A magazin ugyanis meg nem nevezett francia forrásokra hivatkozva úgy értesült, hogy meglepő módon az amerikai megjelenés előtt megkaparinthatjuk majd itt az öreg kontinensen a Pokémon Black and White egy-egy példányát, napra pontosan március 4-én.

Ebből a jobb matematikai képességekkel rendelkező játékosok már kiszámolhatták, hogy a Gamekyo szerint a tengerentúlon akkor március 6-án számíthatnak az ottani játékosok a Black and White premierjére, de mivel nem maga a Nintendo osztotta meg velünk ezeket az információkat, továbbra is kezeljük óvatosan a témát.
1 hozzászólás

Vendég

14 éve, 4 hónapja és 17 napja

ez milyen gagyi lesz szerintem

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja