Március 27-én jelenhet meg a Gettysburg: Armored Warfare

2012. március 24.
1.9221
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Paradox Interactive végre pontos megjelenési dátumot tűzött ki a Radioactive Software által fejlesztett Gettysburg: Armored Warfare-hoz, amely ennek értelmében március 27-én kerülhet fel a különféle digitális disztribúciókra, így többek között például a Steamre is, méghozzá vicces 10 dolláros árcédulával.

A játék kizárólag PC-re jelenik meg, érdekessége pedig, hogy egy rendhagyó stílusötvözetet, a valós idejű stratégiák és a hátsónézetes akciójátékok hibridjét kívánja megtestesíteni.

Ha mindez nem lenne elég érdekesség a Gettysburg: Armored Warfare esetében, akkor érdemes kiemelni, hogy az alkotás az amerikai polgárháború eseményeit dolgozza majd fel, de nem a történelemkönyvekben megírt formában, hanem egy alternatív változatban, amelynek köszönhetően nem kevés cyberpunk vonulat kapcsolódik a programhoz, amelyet betöltve mindkét érdekcsoport oldalán csatlakozhatunk a háborúhoz.

A játék elsősorban a többjátékos ütközetekre lett kiélezve, összesen nem kevesebb, mint 64 játékos lehet egy szerveren, akik négy pálya közül választhatják ki a háború helyszínét. A Gettysburg: Armored Warfare összecsapásai alatt ezernél is több egység lehet egyszerre a képernyőn, valamint 14 egységtípus.

Ha felkeltette az érdeklődésünket a rendkívül érdekes koncepciót feldolgozó alkotás, március 27-től lesz érdemes felkutatni őt a digitális disztribúciók kínálatában.
Gettysburg: Armored Warfare-hoz, amely ennek értelmében március 27-én kerülhet fel a különféle digitális disztribúciókra, így többek között például a Steamre is, méghozzá vicces 10 dolláros árcédulával.'>
5 hozzászólás

skyman

13 éve, 1 hónapja és 11 napja

Holnap kiderül, hogy milyen röhögő smiley

válasz erre

Braddock

13 éve, 1 hónapja és 11 napja

Kicsit érdekesnek látom!

válasz erre

Vendég

13 éve, 1 hónapja és 12 napja

Jó game lesz!mosolygó smiley

válasz erre

Vendég

13 éve, 1 hónapja és 13 napja

Hát az már nincs soká!mosolygó smiley

válasz erre

Vendég

13 éve, 1 hónapja és 13 napja

Komoly a csúzli!mosolygó smiley

válasz erre
Gettysburg: Armored Warfare
2.190 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja