Március 23-án várható a Total War: Shogun 2 - Fall of the Samurai megjelenése

2012. február 01.
1.7711
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Sega legfrissebb bejelentéséből megtudtuk, hogy egészen pontosan mikorra is tervezik a Total War: Shogun 2 korábban csak DLC csomagnak indult, mára azonban már önálló kiegészítővé fejlődött Fall of the Samurai megjelenését.

Legfrissebb információink szerint március 23-án várható ez a jeles esemény, ami egy pénteki napot jelöl, magyarán nagy a valósínűsége, hogy csak és kizárólag az európai dátumot közölte a cég.

A Fall of the Samurai expanzió egyébiránt hat vadonatúj klánt ad hozzá az alapokhoz, valamint olyan erők jelennek meg a játék hátterében, mint Amerika, Nagy-Britannia és Franciaország, akik közvetlenül nem vesznek részt az ütközetekben, de technológiákkal és fegyverekkel előszeretettel segítik a klánokat.

Ennek köszönhetően lényegesen izgalmasabb harcok várnak ránk, de az új kampány térképnek, az új épületeknek és a vadonatúj technológiai fáknak, valamint az újfajta hajóknak, illetőleg a 30 egységnek hála további újdonságok is színesítik az összképet. Ne feledjétek, érkezés március 23-án, kizárólag PC-re.
2 hozzászólás

Vendég

13 éve, 3 hónapja és 8 napja

de ronda az a grafikameglepett smiley

válasz erre

Vendég

13 éve, 3 hónapja és 8 napja

Only pc. Szimpatikus!mosolygó smiley

válasz erre
Shogun 2: Total War
9.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja