Március 29-én jelenik meg az Assassin's Creed III: Remastered

2019. február 06.
7.7451
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Jó ideje tudjuk már, hogy az Assassin's Creed Odyssey szezonbérletéhez hozzácsapják az Assassin's Creed III: Remasteredet, az újrakevert változat pedig tartalmazni fogja az összes DLC-t, illetve a Liberation című PS Vita spin-offot.

Az Xbox One-os és PS4-es tábor elkerülheti a season pass megvásárlását, és akár dobozos formátumban is lecsaphat egy példányra eme remasterből, azonban egyelőre még nincs infónk róla, hogy ez idehaza kapható lesz-e. Külön egyébként 40 dollárért árulják a játékot, ami nem mellesleg március 29-én jelenik meg.

Természetesen a season pass részeként mindhárom platform beszerezheti a kérdéses újradolgozást. Kaptunk egy összehasonlító videót is, melyben megcsodálhatjuk a grafikai fejlődést. Hogy kinek mennyire jön be ez a mértékű változás, és hogy megéri-e neki kifizetni ezért az elkért árat, azt mindenki döntse el maga.

tudjuk már, hogy az Assassin's Creed Odyssey szezonbérletéhez hozzácsapják az Assassin's Creed III: Remasteredet, az újrakevert változat pedig tartalmazni fogja az összes DLC-t, illetve a Liberation című PS Vita spin-offot.'>
3 hozzászólás

totyak

5 éve, 7 hónapja és 27 napja

Unom már a felújításokat, ráadásul Ubi nem is viszi túlzásba, alig van különbség, így meg felesleges. Az eredeti sem olyan csúnya, ha valaki játszani akar.

Egy Crash féle felújítás, na az munka.

válasz erre

havrillal

5 éve, 8 hónapja

Az Ubisoft semmi újat nem tud kitalálni, ezért a sikeres címeket felújítva rakjuk a vásárlók elé...akárcsak a Far Cry: New Dawn-t

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

5 éve, 8 hónapja

[Tiltott felhasználó!]

Assassin's Creed III: Remastered
10.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profiljamarco profilja