Március 15-én kiderülhet, hogy mennyibe kerül a PlayStation VR

2016. február 24.
3.3641
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Sony legfrissebb bejelentései szerint március közepén egy nagyobbacska eseményen szeretnék páratlan alapossággal bemutatni a szakmabeliek számára San Francisco-ban a PlayStation VR eszközt.

A március 15-én tartandó prezentációtól rengeteg friss információt és részletet várunk majd, de leginkább azt, hogy a Sony végre hivatalos árcédulát is ragaszt a masinára, amely korábbi spekulációk alapján lényegesen olcsóbb lesz, mint az Oculus Rift vagy a HTC Vive.

Érdekesség, hogy időközben egy neve nincs cseh internetes áruház kínálatában felbukkant a PlayStation VR adatlapja, amelyen már árcédula is olvasható volt, és ők 490 dollárra árazták a terméket, ami a korábbi pletykák alapján korántsem lehetetlen, de várjuk meg azért az örömködéssel a Sony hivatalos álláspontját.
9 hozzászólás

venoman

11 hónapja, 2 hete és 3 napja

Nekem maga a VR szemüveg tetszik. Csak valahogy nem fér a fejembe ,hogy egy nagyobb telefonnyi képernyő ami elég éles, nem károsítja e a szemet úgy ,hogy pár centire van a retinától. Vagy az agy bizonyos területeit. Kiváncsi leszek rá nagyon.

válasz erre

WarriorAutobot

11 hónapja, 3 hete és 1 napja

Nekem már az is oké, ha annyiba fog fájni mint egy PS4 csomag. Bár nem mondom hogy az úgy olcsó lenne, de idővel majd okés lesz az az ár.

válasz erre

totyak

11 hónapja, 3 hete és 2 napja

Akármilyen árat is kap, drága lesz. Több száz dollárért nekem ez felesleges. Nem mellesleg a gépem is kevés ezekhez a szemüvegekhez.

válasz erre

movi

11 hónapja, 3 hete és 2 napja

Engem az érdekel elsősorban, milyen játékok jönnek rá, és milyen szolgáltatásai lesznek! Azután eldöntöm megér-e annyit amiért árulják! Anno beleugrottam a movba, és csak sportjátékok, meg pár gyerekjáték támogatta, azok meg engem nem érdekelnek! Az eddig látottak alapján biztos nem fizetek 490 dollárt, hogy dinók közt mászkáljak, illetve árkád jellegű lövöldéket nyomassak!
Szóval csak a készülék, és a jó ár nekem magában nagyon kevés!

válasz erre

Paint

11 hónapja, 3 hete és 2 napja

Szerintem annyiba fog kerülni, mint egy PS4. :/

válasz erre

zender

11 hónapja, 3 hete és 2 napja

Remélem hogy ennél azért olcsóbb lesz, mert azért a PS4 nem egy PC... És az OR 600 dolcsi lesz. Szóval nemááááá...

válasz erre

5t3v3nk3

11 hónapja, 3 hete és 2 napja

490 dolcsi azért nem az a húde olcsó ár.. Igaz olcsóbb a konkurenciánál.. Szóval én azért nem fogok örömködni, ha ez az ár lesz a vége.. 200 dolcsinál már örömködnék, mondjuk..

Ha a Sonynak van vér a pucájában, a PS4 sikerére építve megkockáztat egy alsó árkategóriás hi-tech cuccot, ami ha megcsinálják, nagyon odaverne a másik két nagy versenyzőnek

válasz erre

Tommy

11 hónapja, 3 hete és 2 napja

Nagyon kíváncsi vagyok. Ha 100-120 ezer körül lesz akkor nekem kötelező vétel!

válasz erre

kpal

11 hónapja, 3 hete és 2 napja

PS4 amilyen ütemben veszik és amennyi tulaj van már ez is nagyon kelendő lesz.

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profilja