Március 11-én jön a WWE 2K22, friss trailer érkezett

2022. január 20.
36.5191
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A 2K Games megerősítette, hogy március 11-én jelenik meg a WWE 2K22, a Visual Concepts pankrációs franchise legújabb címe, amiből ráadásul jön NWO-s kiadás is - ez a pankrációrajongók számára mondhat sokat.

Egy új trailer jelent meg, amely a játékot akcióban mutatja be, különböző WWE szupersztárokkal, akik élőszereplős szegmensekben tűnnek fel. A WWE 2K20 katasztrofális megjelenése után a WWE 2K22 célja, hogy újjáéleszti a sorozatot egy év kihagyással, megújult játékmenetet és új funkciókat kínálva. Van MyGM mód az új MyFaction móddal együtt, és visszatér az Universe mód, amely lehetővé teszi az egyes márkák testreszabását, egészen a meccskártyáig.

Rey Mysterio az új 2K Showcase címlapsportolója és sztárja, de a cím előrendelésével három különböző játszható Undertakert is kapunk. A megjelenés március 11-én esedékes, és íme a szóban forgó trailer:

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

VaPe

4 hónapja, 1 hete és 2 napja

Tévében röhögtem ezeken amikor ment a bohóckodás de játékban azért nem olyan ****. Mondjuk nem leszek első körös megrendelő de ha jön rá valami akció, be fogom húzni.

válasz erre

Patrik94

4 hónapja, 1 hete és 2 napja

Egész jól néz ki!

válasz erre

fighterlaci

4 hónapja, 1 hete és 2 napja

Bakker, a végén még megtetszik..

válasz erre
WWE 2K22
20.990 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljamarco profiljaM.O.R.P.H. profilja